• تاریخ انتشار : 1397/04/17 - 15:52

با حکم رئیس دانشگاه؛ سرپرست دانشکده های «بهداشت» و «سلامت، ایمنی و محیط زیست» منصوب شد

دکتر محمد آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طی حکمی دکتر اکبر اسلامی عضو هیأت علمی دانشگاه را به عنوان سرپرست دانشکده های «بهداشت» و «سلامت، ایمنی و محیط زیست» منصوب کرد.

دکتر محمد آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طی حکمی دکتر اکبر اسلامی عضو هیأت علمی دانشگاه  را به عنوان سرپرست دانشکده های «بهداشت» و «سلامت، ایمنی و محیط زیست» منصوب کرد.
متن حکم انتصاب دکتر اسلامی بدین شرح است:
«برادر گرامی جناب آقای دکتـر اکبر اسـلامی
دانشیار محتـرم دانشگاه
سلام علیکم
با توجه به تعهد، شایستگی و تجارب ارزشمند جنابعالی ، بموجب این ابلاغ به عنوان سرپرست دانشکده های "بهداشت" و "سلامت ، ایمنی و محیط زیست" منصوب می شوید تا با استعانت از خداوند متعال و رعایت موازین شرعی و قانونی نسبت به انجام وظایف و امور محوله اقدام نمایید.
موفقیت شما را تحت عنایات حضرت ولی عصر(عج) در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و ارتقاء جایگاه ملّی و بین المللی دانشگاه ، از درگاه خداوند منّان مسئلت می نمایم.
دکتر محمد آقاجانی
رئیس دانشگاه»
دکتر اکبر اسلامی دکتری تخصصی بهداشت محیط (PhD) و  دانشیار گروه مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.
عضویت در شورای سیاستگذاری بهداشت محیط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ریاست مرکز تحقیقات کنترل عوامل زیان آور محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مدیریت آموزش تحصیلات تکمیلی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، عضویت در کارگروه تخصصی ارزیابی اثرات بر سلامت (پیوست سلامت) معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بخشی از سوابق اجرایی دکتر اکبر اسلامی است.
دکتر آقاجانی همچنین طی پیام هایی جداگانه از تلاش های دکتر علی رمضانخانی در مدت تصدی ریاست دانشکده بهداشت و  همچنین دکتر کتایون جهانگیری در مدت تصدی ریاست دانشکده سلامت، ایمنی و محیط زیست قدردانی کرد.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,اسلایدر خبری,اخبار انتصابات