• تاریخ انتشار : 1397/04/16 - 12:50

با حکم رییس دانشگاه ؛ سرپرست مدیریت امور مالی دانشگاه منصوب شد

دکتر محمد آقاجانی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی طی حکمی محمد حسین سعیدی را به عنوان سرپرست مدیریت امور مالی دانشگاه منصوب کرد.

متن این حکم به شرح زیر است:
«برادر گرامی جناب آقای محمد حسین سعیدی
سلام علیکم
با توجه به تعهد، شایستگی و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست  مدیریت امور مالی دانشگاه منصوب می شوید تا با استعانت از خداوند متعال و رعایت موازین شرعی و قانونی و در چارچوب آیین نامه مالی و معاملاتی دانشگاه و سایر ضوابط و مقررات موجود نسبت به انجام وظایف و امور محوله اقدام نمایید.
موفقیت شما را تحت عنایات حضرت ولی عصر(عج) در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و ارتقای جایگاه ملی و بین اللملی دانشگاه از درگاه خداوند منان مسئلت می نمایم.

دکتر محمد آقاجانی
رییس دانشگاه»

محمد حسین سعیدی پیش از این مدیریت امور مالی دانشگاه علوم پزشکی را بر عهده داشت. از دیگر سوابق اجرایی وی می توان به مدیریت امور مالی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال های 89 تا 93 و هم چنین مدیریت امور مالی انستیتو تغذیه کشور از سال های 93 تا 95 اشاره کرد.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,اسلایدر خبری,اخبار انتصابات