• تاریخ انتشار : 1401/12/08 - 09:21

آموزش سفیران سلامت به منظور ارتقای فرهنگ خودمراقبتی

در خانه‌های بهداشت و پایگاه‌های سلامت، فردی واجد شرایط از اعضای خانواده آموزش می‌بیند تا به عنوان سفیر سلامت، فرهنگ خودمراقبتی را در بین اعضای خانواده خود ترویج دهد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی،در هر خانواده حداقل  یک نفر به عنوان «سفیر سلامت خانواده» در سه حیطه شیوه های پیشگیری و ارتقای سلامت، خودمراقبتی و درمانهای اولیه، توانبخشی توسط تیم سلامت در واحدهای ارایه خدمات سلامت، آموزش دیده و برای مراقبت از سلامت خود، خانواده و جامعه توانمند می‌شوند.

رابطین سلامت هم نیروهای مردمی هستند که در محلات برای ارایه خدمت به خانواده‌هایی که فرد واجد شرایط به عنوان سفیر سلامت ندارند، تحت آموزش قرار می‌گیرند.

افراد واجد شرایط می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به خانه‌ها بهداشت، پایگاه‌های سلامت یا مراکز جامع خدمات سلامت مراجعه کنند.

• گروه خبری : خدمات بهداشتی

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.