محصولات مبتنی بر خمیر ترش آسانتر هضم میشوند
یک دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی با تاکید بر اینکه محصولات مبتنی بر خمیر ترش سالمتر از محصولاتی هستند که با خمیر معمولی تهیه شدهاند، گفت: در محصولات خمیر ترش، مخمر وحشی و لاکتوباسیلوس در خمیر مایه، اسید فیتیک را که دلیل اصلی ناراحتی گوارشی و نفخ است، خنثی کرده و هضم این محصولات را آسانتر میکنند.
1402/10/25 - 13:52
قاتل خاموش؛ میهمان ناخوانده فصل سرما
فوق تخصص مراقبتهای ویژه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره مسمومیت با گاز مونوکسید کربن در فصل سرما به مردم هشدار داد و گفت: این نوع مسمومیتها در ایام مختلف سال رخ میدهد، اما در فصول سرد سال به علت افزایش استفاده از وسایل گرمایشی بیشتر مشاهده میشود.
1402/10/18 - 11:50
درباره بهبوددهندههای نان چه میدانید؟
عضو هیئت علمی گروه تحقیقات تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره اطمینان از سلامت نان توضیحاتی داد و گفت: عوامل زیادی در ویژگیهای گندم سالم برای تولید آرد، تاثیر دارند، برخی از آنها از کنترل خارج است، بنابراین استفاده از برخی مواد برای اصلاح ویژگیهای آرد و تعدیل آن برای تولید فرآورده مورد نظر، ضرورت دارد.
1402/10/02 - 11:20
کی و به کدام مراجعه کنیم، روانپزشک، روانشناس یا مشاور؟
متخصص روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره این که چه زمانی باید به روانپزشک و یا روانشناس مراجعه کرد گفت: اگر در سه حوزه تفکر، هیجان و رفتار دچار مشکل شدهاید به روانشناس بالینی و یا روانپزشک مراجعه کنید، این متخصصان تشخیص میدهند که به چه طیفی از درمان نیاز دارید.
1402/09/28 - 09:00