اخبار

  • تاریخ انتشار : 1401/05/29 - 17:18
  • بازدید : 121
  • تعداد بازدید : 121
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

آزمون برد/ضرورت توجه به نیازهای جامعه در تعیین منابع آزمون بورد

دبیر هئیت ممتحنه بورد تخصصی پزشکی اجتماعی گفت: مهمترین نکته ای که باید در آزمون‌های بورد مورد توجه قرار بگیرد نیازهای جامعه و تعیین منابع آزمون بر اساس این نیازهاست.

دبیر هئیت ممتحنه بورد تخصصی پزشکی اجتماعی گفت: مهمترین نکته ای که باید در آزمون‌های بورد مورد توجه قرار بگیرد نیازهای جامعه و تعیین منابع آزمون بر اساس این نیازهاست.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر محمدرضا سهرابی، درباره کیفیت آزمون بورد در سال جاری اظهار کرد: آزمون بورد همیشه در سطح بالایی برگزار می‌شود و همه گروه‌های آموزشی حساسیت خاصی نسبت به آن دارند.



وی ادامه داد: به نسبت سایر آزمون‌ها دقت بسیار بالایی در طراحی سوالات و امنیت این آزمون وجود دارد و هر سال سعی می‌شود که نقاط ضعف سال‌های قبل برطرف شود.



دکتر سهرابی با بیان اینکه امسال نیز فرایند برگزاری آزمون بورد وضعیت مناسبی دارد، گفت: امسال نرم‌افزار‌های مربوط به فرایند طراحی سوالات نیز تغییر یافته‌اند و کار سهولت بیشتری یافته است.



وی درباره اهمیت این آزمون در سطح جهان توضیح داد: همه رشته‌های تخصصی در دنیا هیئت‌های بورد دارند که معیارهای پذیرش، آموزش و ارزشیابی آن رشته‌ها را مشخص می‌کند، این معیار‌ها متنوع اند و برای مثال بعضی گروه‌های تخصصی در برخی کشورها آزمون‌های کتبی و شفاهی دارند، اما آزمون بورد به عنوان یک معیار تقریبا در همه کشور‌ها کم و بیش اجرا می‌شود، برخی روی آزمون‌های کتبی تمرکز بیشتری دارند و برخی روی آیتم‌های شفاهی اما به طور کلی در اکثر کشورها روال به همین شکل است.
 


دکتر سهرابی با بیان اینکه رشته‌‌هایی همچون آموزش پزشکی وظیفه سنجش و ارزشیابی کیفیت آزمون‌های علوم پزشکی را بر عهده دارند، گفت: این ارزشیابی‌ها به ارتقای سطح آزمون‌هایی همچون آزمون بورد کمک می‌کند.
 


عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره نقش آزمون بورد در ارتقای سطح سلامت جامعه اظهار کرد: آزمون‌ها نشان دهنده برنامه‌های آموزشی ما هستند و خروجی‌های آزمون بورد تخصصی کسانی هستند که می‌توانند به عنوان هیئت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی فعالیت کنند.



وی ادامه داد: بنابراین دقت این آزمون‌ها در انتخاب افراد می‌تواند توانمندی اعضای هیئت‌ علمی را در آینده افزایش دهد.

وی با بیان اینکه بسیاری از منابع علمی موجود مربوط به خارج از کشور هستند، گفت: اما بسیاری از بیماری‌های ما از لحاظ شیوع و بروز با آن کشورها تفاوت دارد و اولویت‌های آن‌ها اولویت ما نیست، بنابر این آموزش‌های ما نیز باید بر این اساس مرتبا مورد تغییر و بازنگری قرار بگیرد.
انتهای پیام/
کدخبرنگار: ۷۷۰۳م.ر

  • گروه خبری : اخبار سلامت
  • کد خبر : 119746
کلید واژه