• تاریخ انتشار : 1400/09/22 - 15:24

اجرای قانون فوق العاده خاص برای پرستاران؛ در دستور کار وزارت بهداشت

سرپرست اداره کل توانمندسازی و بهبود سرمایه های انسانی معاونت پرستاری با تاکید بر ضرورت اجرای قانون فوق العاده خاص برای پرستاران، گفت: با مکاتبه وزیر بهداشت این درخواست به صورت یک پیشنهاد مصوبه به ستاد ملی کرونا ارسال شده است و امیدواریم مقررات اجرایی قانون شمول فوق العاده خاص برای کادر سلامت مورد تصویب قرار گیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر عباس عباس زاده در مراسم بزرگداشت مقام پرستار که امروز دوشنبه در تالار امام خمینی (ره) دانشگاه برگزار شد، ضمن تبریک به مناسبت ولادت حضرت زینب (س)، از آمادگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای اجرای طرح‌های معاونت پرستاری وزارت بهداشت به صورت پایلوت قدردانی کرد.

وی با تاکید بر اهمیت حرفه پرستاری، سخنان مقام معظم رهبری در مورد پیگیری مطالبات پرستاران را یادآور شد و گفت: مقام معظم رهبری در دیدار با پرستاران حجت را بر ما تمام کردند و دستور پیگیری مطالبات برحق پرستاران را صادر کردند.

وی با اشاره به ارزش والای خدمت به مردم گفت: پرستاران خدمتگزاران مردم اند و ما در وزارت بهداشت افتخار داریم که خدمتگزار پرستاران باشیم.

دکتر عباس زاده با بیان اینکه مردم ما شایسته برترین خدمات هستند، گفت: تمام تلاش وهمت بر افزایش توانمندی پرستاران به منظور ارایه خدمات شایسته‌تر به مردم معطوف شده است.

وی با تاکید بر ضرورت ضرورت پیگیری مطالبات حوزه پرستاری تاکید کرد: برای تحقق تعرفه گذاری، در وزارت بهداشت آیین نامه اجرایی تعرفه گذاری تصویب و با بیمه گران توافق شده است و دستورالعمل مشخصی برای اجرای آن وجود دارد.

دکتر عباس زاده با بیان اینکه برای اجرای این طرح 5 هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار نیاز است گفت: در بودجه سال 1401 این رقم دیده شده و به مجلس شورای اسلامی تقدیم شده است.

وی ادامه داد: با پیگیری‌های صورت گرفته، با حضور شرکت‌های بیمه این طرح در سه ماه پایانی امسال با اعتبار هزار میلیارد تومان به صورت پایلوت اجرایی می شود تا خواسته چندین ساله پرستاران عزیز تحقق یابد.

وی همچنین با اشاره به ضرورت جذب نیرو در حوزه پرستاری و تبدیل وضعیت قرار دادهای 89 روزه، تصریح کرد: در این حوزه نیز مکاتبات انجام شده و امیدواریم هرچه زودتر به نتیجه برسد.

دکتر عباس زاده اظهار امیدواری کرد که اراده وزارت بهداشت و مسئولان کشور برای تحقق مطالبات به حق همکاران حوزه پرستاری به نتیجه برسد.

وی همچنین از همکاری و آمادگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای اجرای طرح های معاونت پرستاری وزارت بهداشت به صورت پایلوت قدردانی کرد.

دکتر عباس زاده با اشاره به اجرای طرح مراقبت تسکینی در جهت توسعه خدمات پرستاری در بیمارستان های شهدای تجریش و مفید، این دانشگاه را دانشگاهی پیشگام و پیش قدم در توسعه خدمات پرستاری دانست.

وی همچنین با تاکید بر ضرورت توسعه خدمات پرستاری در سطح جامعه، گفت: در طول کرونا خدمات بسیاری توسط پرستاران در منازل ارایه شد که در کاهش هزینه های مردم و بار بیمارستان‌ها تاثرگذار بود.

کدخبرنگار: 7703م.ر

• گروه خبری : اخبار سلامت