• تاریخ انتشار : 1401/04/26 - 16:09

بازدید دکتر زالی از داروخانه بیمارستان لقمان حکیم در راستای اجرای طرح دارویار

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی عصر امروز یکشنبه به منظور بررسی فرآیند اجرای طرح دارویار، از روند ارایه خدمات دارویی در داروخانه بیمارستان لقمان حکیم بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی به همراه دکتر جمشید سلام زاده معاون غذا و داروی دانشگاه و جمعی از مسئولان، از نزدیک در جریان روند توزیع دارو و خدمت رسانی در داروخانه بیمارستان لقمان حکیم قرار گرفت.

وی ضمن عرض خداقوت و گفت و گو با مسئولان، کارشناسان و پرسنل این داروخانه‌، به بررسی مسائل و چالش‌های آنان در راستای اجرای طرح دارویار پرداخت.

کد خبرنگار: 7702 ی.ق

• گروه خبری : اخبار سلامت