• تاریخ انتشار : 1400/09/24 - 11:46

بررسی نحوه خدمت رسانی به مراجعین پایگاه های سلامت برون سپار مرکز بهداشت شرق

نشست پایگاه های سلامت برون سپاری شده با مدیران مرکز بهداشت شرق تهران با محوریت نحوه خدمت رسانی به مراجعین پایگاه ها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به نقل از مرکز بهداشت شرق تهران جلسه دوره ای پیمانکاران پایگاه های سلامت  برون سپار مرکز بهداشت شرق تهران با حضور دکتر امیر علی فریدونفر و دکتر آرش عباسی، رییس و معاون بهداشتی  به همراه کارشناس مسئول  واحد گسترش این مرکز در مرکز خدمات جامع سلامت شهری شهید جعفری برگزار شد.

در این جلسه درخصوص نحوه خدمت رسانی به مراجعین در پایگاه های سلامت، پایش و ارزشیابی و رضایت سنجی بحث و تبادل نظر شد و  ضمن پرسش و پاسخ و گفت وگو،  با هدف بالابردن کیفیت خدمات به مراجعین در منطقه تحت پوشش  دانشگاه، تعیین تکلیف جمعیت شناور پایگاه ها و اصلاح جمعیت سامانه سیب در دستورکارقرارگرفت.

همچنین مقرر شد توجه به عدم ثبت خدمات کاذب توسط مراقبین سلامت صورت گیرد و در صورت تکرار چنین مواردی در عقد قرارداد تاثیر گذار باشد. برنامه ریزی های لازم به منظور برقراری تماس تلفنی با جمعیت تحت پوشش سامانه سیب و پیگیری علت عدم انجام واکسیناسیون کووید-19 نیز انجام شد.

کد خبرنگار: 7702 ی.ق

• گروه خبری : اخبار سلامت