اخبار

  • تاریخ انتشار : 1399/07/17 - 11:19
  • بازدید : 1494
  • تعداد بازدید : 202
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

درخواست دکتر زالی از وزیر بهداشت: تهران یک هفته دیگر تعطیل شود

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران، در نامه ای به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، خواستار تمدید محدودیت های کرونایی تهران به مدت حداقل یک هفته دیگر شد.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران، در نامه ای به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،  خواستار تمدید محدودیت های کرونایی تهران به مدت حداقل یک هفته دیگر شد.

 


 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر علیرضا زالی  با توجه به وضعیت بحرانی شیوع کرونا، خواستار تمدید تعطیلی ها با هدف مهار کرونا در پایتخت شد.

 

 فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهراندر این نامه از افزایش مراجعه کنندگان سرپایی، بستری شدگان جدید، افزایش بیماران بدحال در بخش های ویژه و موارد فوتی های ناشی از بیماری کرونا خبر داده و وضعیت تهران را بحرانی و در شرایط قرمز توصیف کرده است.

 

دکتر زالی با توجه به شرایط دشوار پیش رو به لحاظ گسترش بیماری کووید 19 خواستارتمدید اعمال محدودیت ها و تعطیلی مراکز، اصناف و مشاغل در سطح استان تهران به مدت یک هفته دیگر و تا تاریخ 99/7/25 شد.

 

انتهای پیام/

 

کدخبرنگار:7701س.ق

  • گروه خبری : اخبار سلامت,اخبار کرونا
  • کد خبر : 97310
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.