پیشگیری از اختلال پردازش حسی نوزادان نارس با مداخلات توانبخشی
عضو هیئت علمی گروه کاردرمانی دانشکده توانبخشی با بیان اینکه تحقیقات نشان داده است که بیشتر کودکان مبتلا به اختلالات خاص، سابقه تولد زودرس و بستری در بخش مراقبتهای ویژه نوزادان را دارند، گفت: با توجه به شیوع بالای تولد نوزادان نارس و با وزن کم و بروز علایم اختلال پردازش حسی در آنان، انجام مداخلات توانبخشی زودهنگام برای این نوزادان ضروری و الزامی به نظر میرسد.
1403/07/03 - 14:11
نقش بوفه مدارس را در سلامت دانشآموزان جدی بگیرید
رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه با تاکید بر ضرورت مهیا کردن امکانات بهداشتی مدارس پیش از آغاز سال تحصیلی گفت: فرآوردههای غلات حجیم شده، یخمک، نوشابه، ساندویچهای سوسیس، کالباس، ناگت، فلافل، پیتزا، آب نبات، سمبوسه، پیراشکی و سایر مواد غذایی ناسالم که ارزش غذایی کمی دارند نباید در بوفه مدارس عرضه شود.
1403/06/27 - 10:26
علامتهای اورژانسی و خطرناک در بارداری را بشناسید
متخصص زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به اینکه دردهای زایمانی از موارد اورژانسی است که نیاز به مراجعه فوری به مرکز درمانی مجهز دارد، گفت: در صورت شروع دردهای زایمانی باید به پزشک مراجعه کرد، زیرا پزشک میتواند دردهای کاذب را از درد زایمان تشخیص دهد.
1403/06/13 - 12:45
صفر تا ۱۰۰ تغذیه در پیادهروی اربعین
رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر رعایت نکات تغذیهای در پیادهروی اربعین، گفت: افراد متناسب با شرایط جسمی خود باید غذاهای سالم و بهداشتی مصرف کنند و از درهم خوری و مصرف غذاهای چرب و سنگین خودداری کنند.
1403/05/27 - 11:24
در روزهای گرم نوشیدنیهای شیرین و کافئیندار کمتر بنوشید
رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه با بیان اینکه نوشیدن مایعات شیرین و حاوی کافئین مانند قهوه، شکلاتهای کاکائویی، نوشابه و چای پررنگ موجب کاهش مایعات بدن میشود، تاکید کرد: از مصرف نوشیدنیهای بسیار سرد خودداری کنید، زیرا میتوانند باعث بروز مشکلات گوارشی شوند.
1403/05/20 - 09:06
نقش الگوهای غذایی ضدالتهابی در جلوگیری از آلزایمر
عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه برخی از تحقیقات، شواهدی در مورد اثرگذاری رژیم مدیترانهای و رژیم غذایی MIND بر آلزایمر نشان دادهاند، گفت: البته هیچ تک ماده غذایی برای مبارزه با آلزایمر وجود ندارد اما الگوهای غذایی حاوی چندین ماده غذایی ضدالتهابی ممکن است به پیشگیری یا کند شدن پیشرفت آلزایمرکمک کند.
1403/05/15 - 12:03