• تاریخ انتشار : 1401/04/29 - 16:25

فراخوان ارایه پیشنهاد با موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری

معاونت امور بهداشتی دانشگاه اعلام کرد علاقمندان تا نیمه مردادماه فرصت دارند پیشنهادهای خود با موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری را در سامانه نظام پیشنهادهای کارکنان ثبت کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، این فراخوان در راستای اجرایی سازی قانون حمایت خانواده و جوانی به منظور استفاده از دیدگاه گروههای مختلف، جلب مشارکت و حساس سازی کارکنان در این زمینه اعلام شده است.

براساس این فراخوان کارکنان دانشگاه می توانند پیشنهادات خود با محورهای ترویج ازدواج آسان، مشوق های فرزندآوری، فرزندآوری و سلامت روان، جمعیت و حمایت های سالمندی را در سامانه نظام پیشنهادهای کارکنان درج کنند.

به پیشنهادهای مورد تایید امتیاز ارزیابی عملکرد کارکنان در سال 1401 تعلق می گیرد. همچنین به سه پیشنهاد برتر در هر محور جوایزی اهدا خواهد شد.

همکاران تا 15 مردادماه 1401 فرصت دارند پیشنهادهای خود در محورهای مذکور را در سامانه نظام پیشنهادهای کارکنان به نشانی  Sus.behdasht.gov.ir   ثبت کنند.

• گروه خبری : اخبار سلامت