اخبار

  • تاریخ انتشار : 1397/02/19 - 16:06
  • بازدید : 1154
  • تعداد بازدید : 129
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ویزیت رایگان 808 نفر از مراجعه کنندگان نمایشگاه کتاب در اتوبوس سلامت

اتوبوس سلامت از روزهای ابتدایی برگزاری نمایشگاه کتاب با همکاری معاونت اجتماعی شهرداری تهران و پژوهشکده گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در محل نمایشگاه مستقر شد و خدمات اولیه سلامت را به مراجعه کنندگان ارائه داد.

اتوبوس سلامت از روزهای ابتدایی برگزاری نمایشگاه کتاب با همکاری معاونت اجتماعی شهرداری تهران و پژوهشکده گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در محل نمایشگاه مستقر شد و خدمات اولیه سلامت به مراجعه کنندگان ارائه داد.
به گفته دکتر امیر صادقی فوق تخصص گوارش و کبد، در خصوص مهمترین فعالیت های انجام شده در 7 روز ابتدایی برپایی این غرفه، گفت: آموزش عمومی در خصوص پیشگیری از بیماری های غیر واگیر و سرطان ها و غربالگری سرطان های کولورکتال، سینه، گردن رحم و پروستات در قالب آموزش حضوری و توزیع پمفلت انجام گرفت.
وی پیرامون معاینات و آزمایش های انجام شده، تاکید کرد: انجام معاینات اولیه و آزمایش قند خون شامل اندازه گیری فشارخون، قد و وزن برای 808 نفر و مبتلایان به اضافه وزن و فشارخون بالا انجام و به واحدهای درمانی مرتبط و متخصصین تغذیه ارجاع شدند. 
این متخصص گوارش در ادامه گفت: آزمایش قند خون برای 808 نفر انجام شد که در این گروه 12 مورد دیابت بدون علامت مشخص و به درمانگاه دیابت ارجاع شدند.
دکتر صادقی در خصوص انجام غربالگری افزود: 155 مورد کیت غربالگری سرطان کولورکتال جهت انجام تست در منزل توزیع شد که از 23 موردی که نتیجه را اطلاع داده اند، دو مورد تست مثبت گزارش شده و این افراد جهت کولونوسکوپی ارجاع شدند.
گفتنی است، سی و یکمین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از 12 اردیبهشت ماه در محل مصلی تهران برپا شد.
 
 
  • گروه خبری : اخبار سلامت
  • کد خبر : 61804
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.