• تاریخ انتشار : 1401/07/02 - 14:00

پیام تسلیت دکتر زالی در پی درگذشت دکتر شهناز شایقی

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درگذشت دکتر شهناز شایقی استاد بازنشسته دانشگاه را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، پیام تسلیت دکتر علیرضا زالی در پی درگذشت دکتر شهناز شایقی استاد بیهوشی بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به شرح زیر است:

" خبر درگذشت مرحوم دکتر شهناز شایقی که خدمات فراوانی را به جامعه، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و نظام سلامت کشور ارایه کرده است، موجب اندوه فراوان شد.

طنین قدم های دکتر شهناز شایقی در دانشگاه علوم پزشکی که شاگردان بسیاری را تحویل جامعه پزشکی داد، تا ابد در خاطر خانواده دانشگاه جاودان خواهد ماند.

ضمن عرض تسلیت به جامعه پزشکی، جامعه دانشگاهی، دوستان، نزدیکان و خانواده محترم دکتر شایقی، از خداوند منان برای بازماندگان طلب صبر و برای روح بلند ایشان آمرزش و مغفرت خواستارم.

دکتر علیرضا زالی
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی"

کدخبرنگار: ۷۷۰۳م.ر

• گروه خبری : اخبار سلامت