• تاریخ انتشار : 1402/01/22 - 13:24

خدمات عمومی و تخصصی دندانپزشکی در مراکز تابعه دانشگاه

تمام خدمات عمومی و تخصصی دندانپزشکی در دانشکده دندانپزشکی و واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ارایه می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تمام خدمات عمومی و تخصصی دندانپزشکی از قبیل ارتودنسی، درمان ریشه، ترمیمی و زیبایی، پروتزهای دندانی، ایمپلنت، جراحی فک و صورت، جراحی لثه، دندانپزشکی کودکان در دانشکده و واحدهای تابعه انجام می‌شود.

همچنین درمان دندانپزشکی کودکان زیر 12 سال با آرام بخشی در بخش فلوشیپ اطفال دانشکده نیز صورت می‌گیرد.

دانشکده دندانپزشکی

آدرس: تهران - بزرگراه شهید چمران اوین بلوار دانشجو- دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی

تلفن: 51-22175350

راهنمای پذیرش مراجعین دانشکده:

• دریافت شماره اولیه پذیرش از درب ورودی بیماران (زیرزمین) ساعت ۷:۳۰ صبح
  • ورود به طبقه اول واحد پذیرش
  • پذیرش اصلی براساس شماره گرفته شده
  • ثبت مشخصات (کدملی الزامی است) و عکس چهره بیمار
  • ارجاع بیمار جهت معاینه اولیه به بخش بیماری های دهان و انجام گرافی های مربوطه در بخش رادیولوژی، سپس ارجاع مجدد به بخش بیماری‌ها برای ثبت طرح درمان
  • ارجاع بیمار به بخش کلینیک جامع جهت تعیین ترم و معاینه تخصصی

پوستر راهنمای مراجعین دانشکده

کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی شهید قاضی طباطبایی

این کلینیک به ریاست دکتر حمیدرضا خلیقی و مدیریت ندا فریدونی مشغول ارایه خدمت است.

آدرس: تهران، خیابان پاسداران، خیابان شهید کشوری (نگارستان هشتم)، ضلع جنوب غربی میدان فرخی یزدی

تلفن مدیریت : 22855552

شماره تماس : 22855551 – 22847081

ساعات پاسخگویی تلفن: صبح از ۸:۳۰ -۱۳ عصر ۱۴:۳۰-۱۹

راهنمای درمان مراجعین کلینیک قاضی طباطبایی:

• تشکیل پرونده، پرداخت هزینه ویزیت
  •  ویزیت دندانپزشک عمومی، ارجاع به رادیولوژی، پرداخت هزینه، گرفتن گرافی، تشخیص پزشک و طرح درمان
  • وقت دهی به بیماران عمومی توسط دستیار اتاق مربوطه
  • ارجاع بیماران تخصصی به پذیرش، راهنمایی همکاران پذیرش به بیماران راجع به روز و ساعت معاینات تخصصی

کلینیک دندانپزشکی بهفر

این کلینیک به ریاست دکتر مهرداد بیات و مدیریت شیوا ریوندی خدمت ارایه می‌دهد.

آدرس : خیابان دماوند ، به سمت غرب ، بعد از تقاطع نیروی هوایی، ایستگاه پل (BRT)، جنب پمپ بنزین زرکش

تلفن مدیریت  : 77838989

شماره تماس : 77813948 – 77816611

ساعات پاسخگویی تلفن: صبح 8-۱۳ عصر ۱۴-19

راهنمای پذیرش مراجعین کلینیک بهفر:

• تشکیل پرونده، پرداخت هزینه ویزیت
  • ویزیت عمومی دندانپزشک، ارجاع به رادیولوژی، پرداخت هزینه، گرفتن گرافی، تشخیص پزشک و طرح درمان
  • وقت دهی به بیماران عمومی توسط دستیار اتاق مربوطه
  • ارجاع بیماران تخصصی به پذیرش و راهنمایی همکاران پذیرش به بیماران راجع به روز و ساعت معاینات تخصصی

دریافت هزینه ویزیت تخصصی، ارایه مشاوره و معاینه تخصصی و وقت دهی توسط دستیار مربوطه اتاق انجام می‌شود.

برای معاینه جراحی لثه، جراحی فک و صورت، دندانپزشکی کودکان و درمان ریشه پذیرش تلفنی هم انجام می‌شود.

درمان ترمیمی، اندو، پروتز عمومی، جراحی لثه، جرمگیری، جراحی دندان و کشیدن، ترمیمی زیبایی، ارتودنسی انجام می‌شود.

تا اطلاع ثانوی در مرکز بهفر درمان ایمپلنت انجام نمی‌شود.

کد خبرنگار: 7702 ی.ق

• گروه خبری : خدمات درمانی

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.