اخبار

  • تاریخ انتشار : 1395/07/12 - 15:43
  • بازدید : 514
  • تعداد بازدید : 127
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دوره آموزشی روش های جدید جراحی با تهاجم اندک در زمینه جراحی قفسه سینه برگزار می شود

قائم مقام مرکز آموزشی، پژوهشی سل و بیماری های ریوی از برگزاری دوره آموزشی اعمال توراکوسکوپیک به همراه انجام جراحی زنده، 15 تا 17 مهرماه سال جاری در بیمارستان عرفان خبرداد.


 قائم مقام مرکز آموزشی، پژوهشی سل و بیماری های ریوی از برگزاری دوره آموزشی اعمال توراکوسکوپیک به همراه انجام جراحی زنده، 15 تا 17 مهرماه سالجاری در بیمارستان عرفان خبرداد.

دکتر جماعتی قائم مرکز آموزشی، پژوهشی سل و بیماری های ریوی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: به منظور آشنایی جراحان قفسه سینه کشور با روش های جدید جراحی با تهاجم اندک در زمینه جراحی قفسه سینه(اعمال توراکوسکوپیک) و ارتقا سطح کیفی خدمت رسانی د رحوزه درمان، انجمن جراحان توراکس ایران قصد دارد تا با همکاری این مرکز و دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ضمن دعوت از دوتن از برجسته ترین جراحان توراکس خارجی و صاحب نام در زمینه اعمال جراحی توراکوسکوپیک، دکتر دیگوگنزالس ریواس از کشور اسپانیا و آلپرتوکر از کشور ترکیه، یک دوره آموزشی سه روزه به همراه انجام جراحی زنده برگزار کند.

گفتنی است با توجه به نیازمندی این نوع اعمال جراحی به دستگاه ها و امکانات پیشرفته و همینطور تکنولوژی انتقال تصویر این دوره آموزشی در بیمارستان عرفان برگزار خواهد شد.

  • گروه خبری : همایش و کنگره گالری
  • کد خبر : 37211
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.