دوره آموزشی روش های جدید جراحی با تهاجم اندک در زمینه جراحی قفسه سینه برگزار می شود
قائم مقام مرکز آموزشی، پژوهشی سل و بیماری های ریوی از برگزاری دوره آموزشی اعمال توراکوسکوپیک به همراه انجام جراحی زنده، 15 تا 17 مهرماه سال جاری در بیمارستان عرفان خبرداد.
قائم مقام مرکز آموزشی، پژوهشی سل و بیماری های ریوی از برگزاری دوره آموزشی اعمال توراکوسکوپیک به همراه انجام جراحی زنده، 15 تا 17 مهرماه سالجاری در بیمارستان عرفان خبرداد.
دکتر جماعتی قائم مرکز آموزشی، پژوهشی سل و بیماری های ریوی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: به منظور آشنایی جراحان قفسه سینه کشور با روش های جدید جراحی با تهاجم اندک در زمینه جراحی قفسه سینه(اعمال توراکوسکوپیک) و ارتقا سطح کیفی خدمت رسانی د رحوزه درمان، انجمن جراحان توراکس ایران قصد دارد تا با همکاری این مرکز و دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ضمن دعوت از دوتن از برجسته ترین جراحان توراکس خارجی و صاحب نام در زمینه اعمال جراحی توراکوسکوپیک، دکتر دیگوگنزالس ریواس از کشور اسپانیا و آلپرتوکر از کشور ترکیه، یک دوره آموزشی سه روزه به همراه انجام جراحی زنده برگزار کند.
گفتنی است با توجه به نیازمندی این نوع اعمال جراحی به دستگاه ها و امکانات پیشرفته و همینطور تکنولوژی انتقال تصویر این دوره آموزشی در بیمارستان عرفان برگزار خواهد شد.