اخبار

  • تاریخ انتشار : 1398/06/16 - 10:56
  • بازدید : 1041
  • تعداد بازدید : 84
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آموزش بهداشت غذای نذری به متصدیان حسینیه ها و تکایا

کارگاه آموزش اصول بهداشتی تهیه و توزیع نذورات ماه محرم با حضور کارکنان حسینیه ها و تکایا در شبکه بهداشت و درمان شمیرانات برگزار شد.

کارگاه آموزش اصول بهداشتی تهیه و توزیع نذورات ماه محرم با حضور  کارکنان حسینیه ها و تکایا در شبکه بهداشت و درمان شمیرانات برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از شبکه بهداشت و درمان شمیرانات،این کارگاه آموزشی همزمان با فرارسیدن ایام سوگواری اباعبدا... الحسین(ع) به منظور ارتقای سطح آگاهی متصدیان و دست اندرکاران تهیه و توزیع غذای نذری در حسینیه ها و تکایا و هیئت های مذهبی برگزار شد.

کارشناس بهداشت محیط شبکه در کارگاه مذکور که متصدیان حسینه ها و تکایا و هیئت های مذهبی شهرستان شیمرانات حضور داشتند، با اشاره به ضرورت رعایت نکات بهداشتی در تهیه نذورات ماه محرم و صفر به ارایه توصیه ها و آموزشهای لازم دراین خصوص پرداخت.

وی رعایت بهداشت محیطی و فردی را در تهیه و توزیع غذاهای نذری در ایام محرم و صفر بسیار مهم و ضروری برشمرد و بر مواردی نظیر اخذ کارت معاینه پزشکی، رعایت بهداشت فردی پرسنل دست اندکار تهیه و توزیع نذری ها در تکایا و حسینیه ها و استفاده از لباس کار مناسب تاکید کرد.

از سایر نکات آموزشی ارایه شده در این کارگاه می توان به استفاده از ظروف یکبار مصرف با پایه گیاهی، دفع بهداشتی پسماندهای تولیدی، بهداشت ابزار و تجهیزات کار، استفاده از آب آشامیدنی سالم و اجتناب از مصرف یخ غیربهداشتی اشاره کرد.

انتهای پیام

 

  • گروه خبری : همایش و کنگره گالری
  • کد خبر : 82378
کلید واژه