اخبار

  • تاریخ انتشار : 1401/05/23 - 08:07
  • بازدید : 227
  • تعداد بازدید : 220
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اقدام داوطلبانه دانشیار دانشکده دندانپزشکی برای بازسازی ابزار فرسوده بخش ارتودنسی

دکتر حسنعلی شفیعی دانشیار دانشکده دندانپزشکی با بازسازی و نوسازی داوطلبانه پلایرها و سایر اینسترومنت‌های فلزی و غیرفلزی اسقاطی و از رده خارج شده، بخش ارتودنسی دانشکده را از خرید مجدد این وسایل بازسازی شده بی‌نیاز کرد.

دکتر حسنعلی شفیعی دانشیار دانشکده دندانپزشکی با بازسازی و نوسازی داوطلبانه پلایرها و سایر اینسترومنت‌های فلزی و غیرفلزی اسقاطی و از رده خارج شده، بخش ارتودنسی دانشکده را از خرید مجدد این وسایل بازسازی شده بی‌نیاز کرد.
 



به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از دانشکده دندانپزشکی، دکتر آزیتا تهرانچی مدیر گروه ارتودنتیکس دانشکده دندانپرشکی ضمن تقدیر از تلاش جهادی و زحمات داوطلبانه دکتر شفیعی در طی سال‌های اخیر گفت: دکتر شفیعی به صورت کاملا داوطلبانه و جهادی شخصا نسبت به بازسازی پلایرها و سایر اینسترومنت‌های فلزی و غیرفلزی اسقاطی و از رده خارج شده بخش ارتودنسی دانشکده اقدام کرد به نحوی که هم اکنون این وسایل به ابزاری کاملأ نو و کارآمد تبدیل شدند.


 
به گفته مدیر گروه ارتودنتیکس دانشکده دندانپزشکی این اقدام دکتر شفیعی باعث شده است که بخش ارتودنسی دانشکده از خرید مجدد وسایل بازسازی شده بی نیاز شود و بودجه مذکور صرف تهیه سایر امکانات مورد نیاز شود.


 
دکتر شفیعی که ساعات بسیار زیادی (خارج از وقت اداری) را صرف بازسازی ابزار مذکور کرده است با اشاره به قیمت بالای این ابزار تخصصی که به دلیل تحریم برخی از آنها در بازار موجود نیستند گفت: بسیاری از اینسترومنت‌ها و لوازمی که به عنوان لوازم اسقاطی دور ریخته می‌شود به راحتی قابل بازسازی و نوسازی هستند و می توانند مجددا مورد بهره برداری قرار گیرند.


 
این دانشیار دانشگاه با اشاره به وجود این قبیل ابراز فرسوده در تمامی دانشکده‌های دندانپزشکی کشور، درمانگاه‌ها و مطب‌های دندانپزشکی خاطرنشان کرد: در کشورهای پیشرفته جهان توسط شرکت‌های متعدد اینسترومنت‌های فرسوده پزشکی، دندانپزشکی و بیمارستانی با هزینه های بسیار کم بازسازی می شود.


 
به گفته وی متأسفانه در ایران چنین شرکت‌هایی وجود ندارد و ابزار فرسوده از رده خارج می شوند و سالانه میلیون‌ها دلار ثروت کشور دور ریخته می‌شود.


 


دکتر شفیعی ابراز امیدواری کرد که با حمایت مسئولان دانشگاه و وزارت بهداشت، اقدامات مؤثری در این زمینه صورت گیرد که می‌تواند موجب صرفه جویی برای کشور باشد.

انتهای پیام/

کدخبرنگار: 7700 س.ع

  • گروه خبری : همایش و کنگره گالری
  • کد خبر : 119495
کلید واژه