اخبار

  • تاریخ انتشار : 1399/12/06 - 15:54
  • بازدید : 454
  • تعداد بازدیدکننده : 222
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

اهمیت بهداشت محیط و حرفه ای در اپیدمی کرونا بررسی شد

وبینار ارتقای ایمنی، بهداشت حرفه ای و بهداشت محیط در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی درمانی با رویکرد کووید 19 برگزار شد.

 

وبینار ارتقای ایمنی، بهداشت حرفه ای و بهداشت محیط در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی درمانی با رویکرد کووید 19 برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی sbmu به نقل از دانشکده بهداشت و ایمنی، وبینار ارتقای ایمنی، بهداشت حرفه ای و بهداشت محیط در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی درمانی با رویکرد کووید 19 سه شنبه پنجم اسفندماه برگزار شد.

 

این وبینار شامل دو پنل تخصصی با عناوین بهداشت محیط داخل و خارج بیمارستان و بهداشت حرفه ای و ایمنی کار در بیمارستان بود که  با  سخنرانی 9 نفر از اساتید گرامی اجرا شد.

               

در ابتدای پنل اول دکتر محمد حسین وزیری دبیر علمی وبینار و رییس مرکز تحقیقات ارتقای سلامت محیط کار به بررسی اهمیت عوامل بیولوژیک در بیمارستان ها  و مراکز بهداشتی درمانی پرداخت و درخصوص علایم، راه های انتقال و پیشگیری از کووید 19 مطالبی را بیان کرد.

 

دکتر اکبراسلامی رییس دانشکده بهداشت و ایمنی  و رییس مرکز تحقیقات عوامل زیان آور محیط کار ضمن بیان مطالبی درخصوص  اهمیت بهداشت محیط و حرفه ای در اپیدمی کووید 19 پرداخت .

وی خاطرنشان کرد: بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای در دو سطح آکادمیک و اجرایی وظیفه خطیری در امر آموزش و پیشگیری های مقدماتی ایفا می کنند.

 

دکتر احمد رضا یزدانبخش عضو هیئت علمی گروه مهندسی بهداشت محیط  ضمن بیان توضیحاتی درخصوص آلودگی آب و فاضلاب بیمارستان در اپیدمی کرونا بر اهمیت توجه به حضور ویروس کرونا در فاضلاب ها و لزوم مدیریت فاضلاب های بیمارستانی  و بهداشت آب تاکید کرد.

 

دکتر عباس شاهسونی عضو هیئت علمی گروه مهندسی بهداشت محیط  نیز با اشاره به مشکلات سیستم های تهویه در بیمارستان های کشور به بیان اهداف تهویه بیمارستانی و اهمیت کنترل عفونت های هوابرد دربیمارستانها و مراکز بهداشت و درمانی پرداخت.

 

در خاتمه این پنل دکتر نادعلی علوی معاون آموزشی و مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت و ایمنی به بررسی مواد زاید و پسماندهای بیمارستانی در طغیان کووید 19 پرداخت و درخصوص مدیریت پسماندهای بیمارستانی و خانگی و نگرانی های مربوط به انتشار ویروس کووید از طریق این پسماندها توضیحاتی بیان کرد.

               

در پنل دوم با عنوان  بهداشت حرفه ای و ایمنی کار در بیمارستان، دکتر کوروش اعتماد مدیر گروه اپیدمیولوژی دانشکده درخصوص  کاربرد سیستم های ثبت در ارتقای سلامت شغلی صحبت کرد و درخصوص سیستم های ثبت و بیماری های شغلی توضیحاتی ارایه کرد.

 

دکتر موسی جباری مدیر گروه  مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار نیز ضمن بیان توضیحاتی درخصوص ایمنی و حوادث ناشی از کار در بیمارستان به بررسی مسایل ایمنی و حوادث ناشی از کار در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی درمانی پرداخت و سطح آسیب های شغلی را مورد بررسی قرار داد.

در ادامه دکتر سمیه فرهنگ عضو هیئت علمی و معاون مرکز تحقیقات عوامل زیان آور محیط کار درخصوص الزامات تهویه بیمارستانی در کووید 19 ، تهویه بیمارستانی، انواع روش های تهویه، انتقال هوابرد و ... توضیحاتی ارایه کرد.

 

سپس  دکتر رضوان زنده دل عضو هیئت علمی گروه بهداشت حرفه ای و ایمنی کار دو روش نمونه برداری ازSARS-COV-2 در هوا را مورد بررسی قرار داد و  روش اجرای مطالعه و نتایج بررسی در یکی از بیمارستان های  منتخب تهران را به طور کامل تشریح کرد.

انتهای پیام/

کدخبرنگار: 7700 س.ع

 

 

  • گروه خبری : همایش و کنگره گالری
  • گروه خبری : 102311
کلمات کلیدی