اخبار

  • تاریخ انتشار : 1396/10/26 - 13:32
  • بازدید : 1072
  • تعداد بازدید : 155
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بررسی استاندارهای بهداشت مواد غذایی در کارگاه آموزشی معاونت امور بهداشتی

کارگاه آموزشی بهداشت مواد غذایی با رویکرد رنگ، اسانس و افزودنی های خوراکی 17 و 18دی ماه در سالن PHC معاونت امور بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

کارگاه آموزشی بهداشت مواد غذایی با رویکرد رنگ، اسانس و افزودنی های خوراکی 17 و 18دی ماه در سالن PHCمعاونت امور بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

در این کارگاه دو روزه که در راستای اجرای برنامه عملیاتی سال 96 تشکیل شد،  40 نفر از کارشناسان بهداشت محیط شاغل در مراکز و شبکه های تابعه دانشگاه  آموزشهای لازم را دریافت کردند.

در این دوره آموزشی مدرسان با تاکید بر رعایت بهداشت مواد غذایی درخصوص مضرات و علل مصرف جوش شیرین در نان های سنتی و مزایای استفاده از خمیر مایه و بهبود دهنده ها در نان توضیحاتی بیان کردند.

همچنین آموزشهای لازم درباره مضرات مصرف نمک و لزوم پایش نمک های موجود در سطح عرضه، انواع رنگهای مورد استفاده در مواد غذایی و اثرات بهداشتی آنها،  استانداردهای موجود و آموزش کاربردی دستگاه های شوری سنج ارایه شد.

  • گروه خبری : همایش و کنگره گالری
  • کد خبر : 56978
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.