اخبار

  • تاریخ انتشار : 1396/05/02 - 15:35
  • بازدید : 1207
  • تعداد بازدید : 143
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه آموزشی غربالگری سرطان کولورکتال جهت مراقبین سلامت برگزار شد

جلسه آموزشی "غربالگری سرطان کولورکتال" جهت مراقبین سلامت مراکز بهداشت شمال و شرق تهران توسط پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، 24 تیرماه برگزار شد.

جلسه آموزشی "غربالگری سرطان کولورکتال" جهت مراقبین سلامت مراکز بهداشت شمال و شرق تهران توسط پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، 24 تیرماه برگزار شد. 
در این جلسه دکتر صادقی از اساتید پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد دانشگاه و مسئول و هماهنگ کننده اجرای غربالگری سرطان کولورکتال، در ابتدا به بیان اپیدمیولوژی سرطان، اهداف غربالگری و مراحل اجرای کار و نحوه ارجاع و ارائه خدمات در سطح 2 (کلینیک گوارش) پرداخت.
درادامه دکتر فربخش رئیس گروه بیماری‌های غیرواگیر معاونت بهداشتی نیز درخصوص چگونگی روش انجام غربالگری و خدمات در سطح یک توضیحاتی ارائه کرد و به پرسش های مراقبین درخصوص مشکلات اجرایی پاسخ داد. 
لازم به توضیح است که با توجه به سیاست معاون امور بهداشتی دانشگاه مبنی بر گسترش اجرای بسته خدمات نوین بیماری های غیرواگیر در سطح مراکز خدمات جامع سلامت شهر تهران، در ابتدای سال 96، غربالگری در مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش مرکز بهداشت شمال تهران که پیشتر بصورت مرکز به مرکز آموزش دیده بودند، شروع شده بود که در این جلسه آموزش مجدد مراقبین سلامت مرکز بهداشت شمال انجام شد. همچنین آموزش مراقبین سلامت شرق تهران با هدف آغاز غربالگری سرطان کولورکتال در مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش این مرکز نیز انجام گرفت. 
گفتنی است برنامه غربالگری سرطان کولورکتال از سه ماهه چهارم سال 95در جمعیت تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان شمیرانات در شهر تهران (منطقه یک شهری) آغاز شده بود.
 
  • گروه خبری : همایش و کنگره گالری
  • کد خبر : 49223
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.