دانشکده سلامت میزبان کنفرانس علمی تغذیه و امنیت غذایی در شرایط اضطراری
کنفرانس علمی یک روزه تغذیه و امنیت غذایی در شرایط اضطراری روز سه شنبه 30 آبان ماه در دانشکده سلامت، ایمنی و محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
کنفرانس علمی یک روزه تغذیه و امنیت غذایی در شرایط اضطراری روز سه شنبه 30 آبان ماه در دانشکده سلامت، ایمنی و محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
در این کنفرانس که با حضور دکتر کتایون جهانگیری رییس دانشکده، نگار گرامی نماینده برنامه جهانی غذا در ایران، دکتر ساناز سهرابی زاده عضو هیات علمی دانشکده و تنی چند از دانشجویان دکترای سلامت در حوادث و بلایای دانشکده برگزار شد، ابتدا دکتر جهانگیری رییس دانشکده و دبیر کنفرانس ضمن بیان سخنانی به تشریح موضوع اهمیت تغذیه در شرایط بحران پرداخت.
در ادامه دکتر سهرابی زاده با تاکید بر لزوم توجه به تغذیه در شرایط اضطراری، اهمیت تغذیه و امنیت غذایی در اسناد بین المللی معتبر در زمینه توسعه پایدار و کاهش خطر بلایا را بیان کرد. همچنین صفرپور درخصوص مبانی و کلیات تغذیه در شرایط اضطراری توضیحاتی داد و شریفی فر گزارشی اولیه از ارزیابی فیلد زلزله غرب کشور با تمرکز بر تغذیه آسیب دیدگان ارائه کرد.
در ادامه برنامه نگار گرامی در خصوص وظایف جامعه بین الملل در بلایا و تجارب بین المللی در بحران های طبیعی و انسان ساخت، شفیعی مقدم درخصوص استانداردهای تغذیه در شرایط اضطراری و زهرا اسکندری درخصوص اصول امنیت غذایی در شرایط اضطراری به بیان مطالبی پرداختند.
حسن ختام این برنامه، سخنرانی دکتر جزنی مدیر گروه سلامت در حوادث و بلایا بود که در سخنان خود بر اهمیت برگزاری این گونه نشست های علمی ، ضرورت مدیریت بحران به صورت عملی و بهره گیری از تجارب گذشته تاکید کرد.