تازه های نشر

1403/04/20
انتشارات :
دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی

کتاب دانستنی‌های ضروری درباره آرتریت روماتویید تالیف دکتر علی قانعی منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، کتاب حاضر توسط دکتر علی قانعی و تحت نظارت دکتر مجتبی باروکوب و دکتر رضا مینایی اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی تالیف و گردآوری شده است.

در مقدمه این کتاب آمده است، جهان امروز پس از گذراندن پیچ‌های سخت و تاثیرگذار تاریخی در جنبه بهداشت و سلامت، به پیشرفت‌های شگرفی دست یافته است. امروزه شاهد شیوع بیماری‌های غیرواگیر هستیم که طیف وسیعی از بیماری‌ها هستند که می‌توانند میلیون‌ها انسان را متاثر کنند .

آرتریت روماتوئید یکی از بیماری‌های غیرواگیر و التهابی است که در یک شرایط سیستمیک التهاب ایجاد شده و بیشتر مفاصل را درگیر می کند و اثر قابل توجهی بر روی کیفیت زندگی فرد می گذارد.

شناخت به موقع بیماری و تشخیص آن توسط پزشک و شروع درمان در زمان مناسب اهمیت ویژه ای در کنترل بیماری دارد. ذات سرکش بیماری می تواند با ایجاد التهاب سیستمیک و موضعی، پیشرفت سریعی داشته باشد که زنگ خطری برای بیمار و کادر درمانگر محسوب می شود.

این کتاب برای آشنایی هر چه بهتر پزشکان عمومی و متخصص ، پرستاران ، فیزیوتراپیست‌ها، کاردرمانگران ، روانشناسان و سایر کادر درمان با این بیماری تدوین شده است .

با توجه به این که آگاهی اولین مرحله از تغییر رفتار است، این کتاب برای آگاه‌سازی هرچه بهتر مخاطبان آن نوشته شده است و نه تنها نیاز بیماران به مشورت و ارجاع به پزشک متخصص درمانگر را برطرف نمی کند بلکه محرکی است که می تواند حرکت آگاهانه بیمار به سمت درمان را تسهیل کند .

1403/04/20
تازه ترین ها