• تاریخ انتشار : 1403/01/02 - 23:27

بازدید رییس دانشگاه از بیمارستان‌های کودکان مفید،طرفه و اختر

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در دومین روز از سال جدید از سه بیمارستان دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در این بازدید که در شامگاه پنجشنبه دوم فروردین 1403 انجام شد، دکتر علیرضا زالی ضمن حضور در بیمارستان‌های کودکان مفید، اختر و طرفه از نزدیک به بررسی روند ارایه خدمات درمانی به مراجعان و بیماران این مراکز درمانی در تعطیلات نوروزی پرداخت.

در این بازدید شبانه رییس دانشگاه با حضور در بخش‌های مختلف از جمله اورژانس، داروخانه، پذیرش، جراحی وبستری از نزدیک در جریان نحوه خدمت رسانی در این مراکز قرار گرفت.

دکتر زالی ضمن عیادت از بیماران بستری در بخشها و اورژانس و تبریک سال نو با آنان گفت و گو کرد و برای آنان شفای عاجل آرزو کرد.

دکتر زالی همچنین دربازدید از  بخشهای مختلف بیمارستانهای مذکور ضمن تبریک نوروز 1403 به پرسنل و کادر درمان بیمارستانهای مذکور از زحمات و تلاش‌ شبانه روزی آنان در راستای خدمت به بیماران و مراجعان  تقدیر کرد.

براساس این گزارش در این بازدیدها دکتر ناصر خرمی مدیر حراست، مژگان کریمی مدیر روابط عمومی و دکتر فضل هاشمی معاون فنی معاونت درمان دانشگاه و دکتر امیر هاشمی رییس مرکز  حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه نیز حضور داشتند.

کد خبرنگار: 7700  س.ع