• تاریخ انتشار : 1403/01/05 - 20:57

بازدید نوروزی وزیر بهداشت از دو بیمارستان تابعه دانشگاه

وزیر بهداشت صبح امروز از کلان بیمارستان غدیر و بیمارستان مسیح دانشوری بازدید کرد و در جریان روند ارایه خدمت در ایام نوروز قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر بهرام عین اللهی ضمن بازدید از اورژانس کلان بیمارستان غدیر و گفت‌وگو با بیماران و همراهان آنان، با اهدای شاخه گل و تبریک سال نو از تلاش‌های کادر سلامت این مرکز در تعطیلات نوروز تقدیر کرد.

در این بازدید دکتر زالی رییس دانشگاه، دکتر پورحسینی مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی و پاک آیین دستیار رسانه ای وزیر و رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، دکتر محمد رحمتی معاون آموزشی، دکتر رضا زندی معاون درمان، دکتر ناصر خرمی مدیر حراست و مژگان کریمی مدیر روابط عمومی دانشگاه نیز وزیر بهداشت را همراهی کردند.

وی همچنین در ادامه بازدیدهای دهمین روز از طرح سلامت نوروزی از بخش اورژانس، آی‌سی‌یو و اورژانس بیمارستان مسیح دانشوری نیز بازدید کرد و به گفت‌و گو با کادر درمان پرداخت.

وزیر بهداشت در جریان این بازدیدها از بیماران بستری عیادت کرد و ضمن تبریک سال نو به پزشکان، پرستاران و پرسنل راهکارهای لازم برای بهبود فرایند درمان را ارایه داد.

کد خبرنگار: 7702 ی.ق