• تاریخ انتشار : 1402/07/16 - 15:12

بازدید وزیر بهداشت از بیمارستان کودکان مفید

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ظهر امروز به بهانه روز ملی کودک از بیمارستان کودکان مفید بازدید و به رسم یادبود به کودکان هدایایی اهدا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت ظهر امروز به بهانه روز ملی کودک با حضور در بخش‌های مختلف بیمارستان کودکان مفید ضمن بررسی نحوه خدمت رسانی به بیماران و عیادت از کودکان بیمار به رسم یادبود به آنان هدایایی اهدا کرد.

وزیر بهداشت همچنین در این بازدید به گفت و گو با والدین کودکان بیمار و همراهان آنان پرداخت و دستورات و توصیه‌های لازم را نسبت به برطرف کردن دغدغه‌های درمانی آنان صادر کرد.

در این بازدید دکتر علیرضا زالی رییس، دکتر رضا زندی معاون درمان و دکتر محمود خدادوست معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر شمس الله نوی‌پور رییس بیمارستان کودکان مفید و جمعی از مدیران و مسئولان حضور داشتند.

کد خبرنگار: 7702 ی.ق

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.

اخبار مهم دیگر:

بازدید مشاور منطقه‌ای سازمان بهداشت جهانی از بیمارستان کودکان مفید
مشاور منطقه‌ای سازمان بهداشت جهانی از کلینیک مراقبت حمایتی تسکینی کودکان مبتلا به سرطان در بیمارستان کودکان مفید بازدید کرد.