• تاریخ انتشار : 1402/10/10 - 12:41

برگزاری مسابقات تنیس روی میز دانشجویان استان تهران به میزبانی دانشگاه

مسابقات تنیس روی میز جشنواره ورزشی 16 آذر دانشجویان دانشگاه‌های استان تهران به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به نقل ازمعاونت دانشجویی وفرهنگی، دکتر محمد رستمی نژاد مدیر تربیت بدنی دانشگاه با اشاره به برگزاری مسابقات مذکوردر در ورزشگاه شهید احدی گفت: مسابقات تنیس روی میز دانشجویان دانشگاه های استان تهران با حضور بیش از ۳۰ نفر از دانشجویان منتخب دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم در دو بخش انفرادی و دوبل برگزار شد.

به گفته دکتر رستمی نژاد در این مسابقات امیررضا جمالی دانشجوی رشته علوم آزمایشگاهی دانشگاهدر بخش انفرادی مقام سوم مشترک و در بخش دوبل مقام دوم و محمد باقری دانشجوی رشته داروسازی دانشگاه در بخش دوبل مقام سوم را به خود اختصاص دادند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه با اشاره به سایر بخشهای این جشنواره ورزشی افزود: در مسابقات کشتی که به میزبانی دانشگاه تهران برگزار شد نیز مرتضی دهقان دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه مقام دوم و در رشته تیراندازی با تفنگ حسین رحمانی دانشجوی رشته بهداشت دانشگاه مقام چهارم را دربین دانشجویان دانشگاه های وزارت علوم و وزارت بهداشت استان تهران کسب کردند.

به گفته وی به نفرات برگزیده رشته های مختلف حکم قهرمانی و هدایایی به رسم یادبود اهدا شد. همچنین مسابقات رشته های ورزشی والیبال، بسکتبال و بدمینتون جشنواره مذکور نیز در روزهای آتی برگزار خواهد شد.

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.