• تاریخ انتشار : 1402/01/21 - 14:20

تمدید مهلت ثبت نام در نوبت دوم کنکور سراسری سال ۱۴۰۲

مهلت ثبت نام در نوبت دوم کنکور سراسری سال ۱۴۰۲ تا پنجشنبه ۲۴ فروردین ماه ۱۴۰۲ تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از سازمان سنجش آموزش کشور، متقاضیان ثبت‌نام و شرکت در آزمون سراسری سال 1402 (نوبت دوم) در دوره‌های روزانه، نوبت دوم «شبانه»، نیمه‌حضوری، مجازی، پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و موسسات‌ آموزش‌ عالی، دانشگاه‌ پیام‌ نور، موسسات‌ آموزش‌ عالی‌ غیرانتفاعی‌ و غیردولتی‌ و همچنین رشته های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی که هنوز برای ثبت نام اقدام نکردند می‌توانند تا روز پنجشنبه 24 فروردین ماه 1402 برای ثبت‌نام خود اقدام کنند.

داوطلبان لازم است در ابتدا با مراجعه به پنجره واحد خدمات الکترونیکی وزارت آموزش و پرورش به نشانی my.medu.ir نسبت به مشاهده، تایید هویت و دریافت کد 19 رقمی از سامانه اقدام کرده و سپس با مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبت نام و فراهم کردن مدارک و اطلاعات مورد نیاز ثبت‌نام به درگاه اطلاع رسانی این سازمان مراجعه و نسبت به ثبت نام در آزمون مذکور اقدام کنند.

ضمناً داوطلبانی که قبلاً ثبت نام خود را تکمیل کرده‌اند در صورت تمایل می‌توانند تا تاریخ پنجشنبه ۲۴ فروردین ماه ۱۴۰۲ نسبت به مشاهده و ویرایش اطلاعات ثبت‌نامی خود اقدام کنند.

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.