• تاریخ انتشار : 1399/02/09 - 12:34

سرپرست مرکز بهداشت شمال تهران منصوب شد

با حکمی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دکتر نعمت الله محمدی نیا به عنوان سرپرست مرکز بهداشت شمال تهران منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی در حکمی دکتر نعمت الله محمدی نیا را به عنوان سرپرست مرکز بهداشت شمال تهران منصوب کرد.

در این حکم آمده است:

«برادر گرامی جناب آقای دکتر نعمت الله محمدی نیا

سلام علیکم

با توجه به تعهد، شایستگی و سوابق اجرایی جنابعالی و بنا به پیشنهاد معاون محترم امور بهداشتی دانشگاه، به موجب این ابلاغ،  به عنوان "سرپرست مرکز بهداشت شمال تهران" منصوب می شوید تا با استعانت از خداوند متعال و رعایت موازین شرعی و قانونی نسبت به انجام وظایف و امور محوله اقدام نمایید.

موفقیت شما را تحت عنایات حضرت ولیعصر (عج) در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و ارتقای جایگاه ملی و بین المللی دانشگاه، از درگاه خداوند منان مسئلت می نمایم.

دکتر علیرضا زالی

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی»

کدخبرنگار: 7703م.ر