• تاریخ انتشار : 1396/09/19 - 13:15

شورای فرهنگی دانشگاه تشکیل شد/ تأکید بر اهمیت جشنواره فرهنگی سیمرغ در دانشگاه

پنجمین جلسه شورای تخصصی، فرهنگی، اجتماعی دانشگاه در سال 96 و نخستین جلسه این شورا به ریاست دکتر آقاجانی رئیس دانشگاه، باحضور دکتر مهدی کدخدازاده معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و سایر اعضای این جلسه، روز شنبه 18 آذرماه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه حاضرین درخصوص معرفی نهمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (جشنواره بین المللی سیمرغ)، بررسی و سایر امور فرهنگی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در ابتدای نشست دكتر آقاجانی رئیس دانشگاه ضمن تأکید بر برگزاری برنامه های مختلف و هدفمند در راستای تأثیر بر جشنواره فرهنگی سیمرغ، اظهار داشت: توجه به ظرفیت های فرهنگی موجود، باید در اولویت کاری قرار گیرد و استعدادیابی لازم در بین دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی صورت پذیرد.

دکتر کدخدازاده نیز ضمن اشاره به اهمیت مسائل فرهنگی و نقش آن در رشد و تعالی انسان ها، ابراز کرد: جایگاه والای فرهنگ بر هیچ کسی پوشیده نیست، ولی اهمیت این مقوله در جایی به نام دانشگاه و افرادی به نام دانشجو دوچندان می شود.

وی ضمن تأکید بر احترام به سلائق مختلف فرهنگی در دانشگاه، اظهار کرد: با توجه به لزوم اجرای برنامه های متنوع و جلوگیری از پراکندگی و تکرار فعالیت های مشابه، پیشنهاد می گردد شیوه نامه اجرای برنامه های فرهنگی در دانشگاه توسط یک کارگروه تنظیم و سپس با هم افزایی بیشتر برنامه های هدفمندتری اجرا شود.

در ادامه این جلسه دکتر ضیائی معاون آموزشی دانشگاه با اشاره به نقش چند بعدی دانشجویان در عرصه دانشگاه گفت: این نکته حائز اهمیت است که دانشگاه در نگاه نخست یک مکان فرهنگی و پس از آن یک مکان علمی است.

گفتنی است سلسله جلسات شورای تخصصی فرهنگی اجتماعی دانشگاه در راستای مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی، به منظور هماهنگ شدن برنامه های فرهنگی دانشگاه با چارچوب سیاست ها و ضوابط مصوب درتحقق ارزش های فرهنگی دانشگاه به صورت ماهانه تشکیل می شود.