• تاریخ انتشار : 1402/12/15 - 16:54
در حاشیه همایش بین‌المللی پوشش همگانی سلامت

کاشت نهال توسط وزیر بهداشت

یک اصله نهال توسط وزیر بهداشت در حاشیه نخستین همایش بین‌المللی پوشش همگانی سلامت کاشته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، ، دکتر بهرام عین اللهی در اولین روز برگزاری همایش بین‌المللی پوشش همگانی سلامت با برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع که همزمان با روز درختکاری در حال برگزاری است، یک اصله نهال را غرس کرد

بر اساس این گزارش نخستین همایش پوشش ملی سلامت با دبیری دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در سالن اجلاس سران در حال اجراست.

ظهر امروز در حاشیه این همایش وزرای بهداشت تاجیکستان و تونس ضمن همراهی با با وزیر بهداشت هر کدام یک اصله نهال کاشتند.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، این همایش بین‌المللی با حضور ۱۷ نماینده از سراسر دنیا و جمعی از مسئولان در حال برگزاری است و تا فردا نیز ادامه دارد.

کدخبرنگار:7701س.ق