• تاریخ انتشار : 1400/12/08 - 13:05

آخرین نشست هیئت امنای دانشگاه در سال 1400 برگزار شد

آخرین نشست هیئت امنای دانشگاه در سال جاری با حضور دکتر ابراهیم گلمکانی دبیر هیئت های امنا، مجامع و شوراهای وزارت بهداشت ،دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه و سایر اعضا صبح چهارشنبه هشتم اسفندماه ١٤٠٠ در تالار شهیدبهشتی برگزار شد.

آخرین نشست هیئت امنای دانشگاه در سال 1400با حضور دکتر ابراهیم گلمکانی دبیر هیئت های امنا، مجامع و شوراهای وزارت بهداشت ،دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه و سایر اعضا صبح چهارشنبه هشتم اسفندماه در تالار شهیدبهشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، در ابتدای این نشست دکتر ابراهیم گلمکانی دبیر هیئت های امنا، مجامع و شوراهای وزارت بهداشت ضمن تبریک فرارسیدن عید سعید مبعث از تلاشهای مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در سال گذشته تقدیر کرد و به بیان سخنانی درخصوص استقلال دانشگاهها پرداخت.

سپس جلسه وارد دستور کار شد و گزارش حسابرسی مالی دانشگاه و بیمارستان مسیح دانشوری در سال 1399 ارایه شد و وضعیت و عملکرد مالی دانشگاه مطلوب ارزیابی شد.

در ادامه پیشنهادات مشترک دانشگاهها مطرح شد و مورد بررسی قرار گرفت و سپس پیشنهادات اختصاصی  دانشگاه  و بیمارستان مسیح دانشوری در حوزه های آموزشی و درمانی و توسعه  و مطرح شد  که پس از بحث و تبادل نظر اعضا تعدادی از موارد مطرح شده به  تصویب رسید.

تعیین موسسه حسابرسی برای دانشگاه در سال مالی 1401، شهریه دانشجویان غیر ایرانی دکترای تخصصی، تاسیس بانک شیرمادر در بیمارستان مهدیه، ارایه آموزش پیش از ازدواج به صورت رایگان در مراکز بهداشتی برخی از پیشنهادات اختصاصی تصویب شده در این نشست بود.

در آخرین نشست هیئت امنای دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در سالجاری، دکتر ابراهیم گلمکانی دبیر هیئت امنا، مجامع و شوراهای وزارت بهداشت، دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه، دکتر ایرج فاضل، دکتر علی نوبخت، دکتراحمد شمس ، دکتر سید جلیل حسینی،اعضای هیئت رییسه دانشگاه و جمعی از مسئولان دانشگاه، وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه حضور داشتند.