اخبار

  • تاریخ انتشار : 1396/10/26 - 13:41
  • بازدید : 775
  • تعداد بازدید : 55
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز به کار مدرسه پژوهشی در دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور

مدرسه پژوهشی دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور از هشتم آبان ماه فعالیت خود را آغاز کرد.

مدرسه پژوهشی دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور از هشتم آبان ماه فعالیت خود را آغاز کرد.

هدف این دوره آموزشی که طی یک دوره سه ماهه در قالب کارگاههای آموزشی با مشارکت کمیته پژوهشی دانشجویان دانشکده تغذیه و معاونت پژوهشی انستیتو  اجرا شد، یادگیری و آشنایی دانشجویان مقطع کارشناسی با مراحل مختلف تحقیق( از جستجوی منابع علمی گرفته تا نگارش و ارائه پروپوزال و مقاله) می باشد.

براساس این گزارش اولین دوره این کارگاه با عنوان انتخاب عنوان بر اساس اولویت های تحقیقاتی در حوزه غذا و تغذیه در 10 جلسه با حضور دانشجویان رشته های تغذیه و صنایع غذایی از هشتم آبان ماه آغاز شد و تا 11 دی ماه ادامه یافت .

انتخاب عنوان بر اساس اولویت های تحقیقاتی در حوزه غذا و تغذیه،روش جستجوی منابع در بانک های اطلاعاتی مقدماتی، روش جستجوی منابع در بانک های اطلاعاتی پیشرفته، آشنایی با انواع مقالات علمی و اجزای یک مقاله علمی، آشنایی با انواع مطالعات علمی (بخش اول مطالعات غیرتجربی)،آشنایی با انواع مطالعات علمی، آشنایی با اجزای یک پیشنهادیه پژوهشی (پروپوزال)، آشنایی با اجزای یک پیشنهادیه پژوهشی (پروپوزال)، آشنایی با مراحل ثبت پروپوزال در سامانه پژوهان، انتخاب مجله مناسب و نحوه ارسال(Submit) مقاله از جمله مباحث ارایه شده در جلسات ده گانه این مدرسه پژوهشی بود.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 56979
کلید واژه