• تاریخ انتشار : 1402/06/18 - 10:47

اجرای طرح نظارت بهداشتی در مراسم جاماندگان اربعین حسینی

رییس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه از نظارت بازرسان بهداشتی در مراسم راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت بهداشت، مهندس تاجیک   ضمن بیان این مطلب گفت: به منظور حفظ سلامت شرکت‌کنندگان در این مراسم و پیشگیری و کنترل بیماری‌های منتقله از آب و غذا بازرسان بهداشت محیط مراکز بهداشت تابعه دانشگاه به کنترل موازین بهداشتی پرداختند.

به گفته رییس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه این نظارت‌ها از صبح زود روز اربعین آغاز شد و تا پایان مراسم ادامه یافت.

مهندس مجید تاجیک افزود: در این طرح کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه در قالب سه اکیپ بازرسی از میدان امام حسین(ع) تا حرم حضرت عبدالعظیم (ع) تا پایان مراسم  بر رعایت موازین بهداشتی نظارت داشتند.

به گفته وی بازرسان دانشگاه در این مراسم از  135 موکب و ایستگاه صلواتی در تهران بازدید کرده و ضمن نظارت بر رعایت اصول بهداشتی در توزیع نذورات و آب آشامیدنی و سنجش عوامل محیطی با استفاده از تجهیزات سنجش پرتابل به ارزیابی‌های لازم پرداختند.

مهندس تاجیک یادآور شد: این  نظارت‌ها مختص شهر تهران نبوده و در شهرستان‌های تابعه تحت پوشش دانشگاه  نیز بازرسان بهداشت محیط  بر نحوه رعایت بهداشت مواد غذایی، رعایت زنجیره سرد  و بهداشت فردی در موکب‌های عرضه کننده مواد غذایی نظارت کردند و نکات بهداشتی را  به همیاران سلامت آموزش دادند.

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.