• تاریخ انتشار : 1403/01/09 - 14:48

بازدید نوروزی رییس دانشگاه از بیمارستان غدیر و مرکز خدمات جامع سلامت ارشاد

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به منظور بررسی و ارزیابی روند ارایه خدمات بهداشتی و درمانی در ایام نوروز از کلان بیمارستان غدیر و مرکز خدمات جامع سلامت شهری ارشاد بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی امروز پنجشنبه نهم فروردین ماه، به منظور ارزیابی روند ارایه خدمات بهداشتی و درمانی در ایام نوروز، از کلان بیمارستان غدیر و مرکز خدمات جامع سلامت شهری ارشاد مرکز بهداشت شمال تهران بازدید کرد.

وی در بازدید از کلان بیمارستان غدیر با حضور در بخش‌های مختلف از جمله اورژانس، ضمن تقدیر از تلاش‌های کادر درمان وضعیت رسیدگی و ارایه خدمت به بیماران را بررسی کرد.

دکتر زالی در این بازدید به گفت و گو با کادر درمان از جمله پزشکان و پرستاران حاضر در بخش پرداخت و از نزدیک در جریان مسائل آنان قرار گرفت.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همچنین با حضور در مرکز خدمات جامع سلامت شهری ارشاد مرکز بهداشت شمال تهران روند ارایه خدمات بهداشتی را بررسی و از تلاش‌های پرسنل این مرکز قدردانی کرد.

در این بازدیدها دکتر ناصر خرمی مدیر حراست دانشگاه و مژگان جزی‌زاده کریمی مدیر روابط عمومی دانشگاه نیز حضور داشتند.

کدخبرنگار: 7703م.ر