با حضور وزیر بهداشت صورت گرفت؛
تقدیر از برترینهای آزمونهای بورد و دستیاری تخصصی 1402
صبح امروز مراسم تقدیر از رتبههای برتر دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی و نفرات برتر آزمون پذیرش دستیاری تخصصی 1402 با حضور وزیر بهداشت و جمعی از مسئولان در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر بهرام عین اللهی وزیربهداشت، درمان و آموزش علوم پزشکی شهیدبهشتی در مراسم تقدیر از رتبه های برتر دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی و نفرات برتر آزمون پذیرش دستیاری تخصصی ۱۴۰۲ که در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه برگزار شد، ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه سلام الله علیها، از تلاشهای اساتید و مجریان آزمون های بورد تخصصی و فوق تخصصی تقدیر کرد و گفت: بزرگترین افتخار استاد دانشجو پروری است.
دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در بخش دیگری از این مراسم، ایام سوگواری فاطمیه را تسلیت گفت و وجود مبارک حضرت فاطمه (س) را برای مسلمانان و شیعیان منبع نجات بخش دانست.
دکتر محسن عباسی مشاور دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی نیز در این مراسم گزارش مختصری از روند فعالیت دبیرخانه آزمون های مختلف تخصصی و فوق تخصصی ارایه داد و گفت: دبیرخانه در طول سال مشغول طراحی آزمون، برنامه ریزی اجرا، برگزاری آزمون، بررسی اعتراضات و اعلام نتایج و مجدد آمادگی برای برگزاری آزمون بعدی است.
وی در ادامه تعداد شرکت کنندگان هفتادمین دوره آزمون دانشنامه تخصصی و سی و هفتمین دوره آزمون فوق تخصصی و ارتقای گواهینامه را در هر آزمون نزدیک به سه هزار نفر اعلام کرد و گفت: مرحله کتبی آزمون بورد امسال برای اولین بار به صورت الکترونیک برگزار شد.
به گفته دکتر عباسی، آزمون آسکی نیز امسال برای اولین بار برای تمامی رشته ها برگزار شد، همچنین در مرحله کتبی الکترونیک آزمون، برای اولین بار امکان ثبت و رسیدگی اعتراض فراهم شد.
مشاور دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی تصریح کرد: در سال های اخیر در رشته های تخصص، فوق تخصص و فلوشیپ با کمبود استقبال مواجه بودیم که امسال با ایجاد مرحله تکمیل ظرفیت با اولویت بومی مناطق محروم تا حدودی این خلاء برطرف شد.
دکتر عباسی در ادامه میزان قبولی رتبه یک دانشگاه ها در آزمون تخصصی را اعلام کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران با ۲۸ درصد، جایگاه نخست و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با ۱۶ درصد بعد از دانشگاه علوم وزشکی شیراز، جایگاه سوم را از آن خود کرده است.
مشاور دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی اظهار کرد: میزان قبولی رتبه یک فوق تخصص دانشگاه علوم پزشکی تخران ۴۰ درصد گزارش شده است و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این رتبه بندی با ۲۸ درصد قبولی جایگاه دوم را میان دانشگاه های علوم پزشکی کشور دارد.