• تاریخ انتشار : 1403/03/01 - 14:04

حضور دانشگاهیان در مراسم وداع با پیکر شهدای خدمت

دانشگاهیان و به ویژه خانواده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مراسم تشییع و اقامه نماز بر پیکر شهید خدمت آیت‌الله ابراهیم رئیسی و همراهان، فردا چهارشنبه حضور به هم می‌رسانند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در پی شهادت خادم الرضا، خادم مردم ایران رییس جمهور اسلامی ایران، آیت الله رئیسی و همراهان گرانقدر وی در سانحه هوایی روز یکشنبه، مراسم تشییع و اقامه نماز بر پیکر شهدا با حضور مردم فردا چهارشنبه 7 و 30 دقیقه صبح از دانشگاه تهران به سمت میدان آزادی برگزار می‌شود.

همچنین مراسم وداع مردم با پیکر شهدای گرانقدر خدمت نیز سه شنبه ساعت 21 در مصلی امام خمینی(ره) تهران برگزار می‌شود.

از عموم ملت شریف و قدرشناس ایران اسلامی به ویژه دانشگاهیان علوم پزشکی شهید بهشتی دعوت می‌شود با حضور در این مراسمات با رییس جمهور شهید نظام اسلامی و راه و رسم مردمی ایشان تجدید عهد کنند.

کدخبرنگار: 7703م.ر