• تاریخ انتشار : 1403/02/09 - 12:00

دیدار رییس دانشگاه با "محمود علی بخشی"جانباز دفاع مقدس

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی عصر دیروز با حضور در منزل محمود علی‌بخشی جانباز دفاع مقدس با وی و خانواده‌اش دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر علیرضا زالی به همراه دکتر حسن پیری مشاور رییس دانشگاه در امور شاهد و ایثارگران و مژگان جزی‌زاده کریمی مدیر روابط عمومی دانشگاه  با "محمود علی‌بخشی" جانباز دوران دفاع مقدس و خانواده ایشان دیدار کردند.

در این دیدار رییس دانشگاه  ضمن گفت‌و گو با این جانباز دوران دفاع مقدس بر ضرورت  پیگیری درخواست‌ها و رفع مسائل و مشکلات جانبازان، ایثارگران و خانواده‌های معظم آن‌ها تاکید کرد.

دکتر زالی در این دیدار صمیمانه منزلت و جایگاه ویژه جانبازان و ایثارگران و خانوادهای ایشان در جامعه را مورد توجه قرار داد و از خودگذشتگی و فداکاری جانبازان کشور را ستودنی دانست.

وی در ادامه در جریان روند درمان این جانباز دفاع مقدس قرار گرفت و بر پیگیری مسائل درمانی وی تاکید کرد.

محمود علی‌بخشی سال 1352 به استخدام دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درآمد.

وی بازرسی داروخانه، مسئول تخلفات اداری، مسئول انبارها و مدیریت بیمارستان آرش را در کارنامه کاری خود در دانشگاه دارد.

علی‌بخشی در دوران خدمت در دانشگاه بارها به جبهه‌ها اعزام شد و در ستاد و گروه اضطراری جنگ نیز حضور داشت.

وی در عملیات والفجر سه دچار موج‌گرفتگی ناشی از افنجار شد و بار دیگر در دهلران از ناحیه پا به‌شدت مجروح شد.

وی تاکنون تحت 40 عمل جراحی گرفته و همچنان روند درمان او به دلیل آثار باقی‌مانده از جراحات جنگ ادامه دارد.

کدخبرنگار:7701س.ق