• تاریخ انتشار : 1403/04/16 - 11:46

رییس شبکه تحقیقات و فناوری سلامت غذا و تغذیه منصوب شد

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در حکمی دکتر مرتضویان را به عنوان رییس شبکه تحقیقات و فناوری سلامت غذا و تغذیه منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، متن این حکم به شرح زیر است.

جناب آقای دکتر سیدامیرمحمد مرتضویان

عضو محترم هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی

با سلام و احترام

نظر به تجارب علمی ارزشمند جنابعالی در حوزه تحقیقات و فناوری سلامت غذا و تغذیه و همچنین طبق ماده ۵-۴ اساسنامه شبکه‌های تحقیقات و فناوری علوم پزشکی مصوب دویست و نودمین جلسه شورای گسترش دانشگاه‌ها مورخ ۱۴۰۲٫۰۴٫۰۶ با توجه به کسب اکثریت آرای شورای راهبردی شبکه تحقیقات و فناوری سلامت غذا و تغذیه در نشست مجمع عمومی آن شبکه مورخ ۱۴۰۲٫۱۲٫۱۲، جنابعالی به مدت دو سال  به عنوان رییس شبکه تحقیقات و فناوری سلامت غذا و تغذیه منصوب می‌شوید؛ تا منطبق با مفاد اساسنامه با بهره گیری از ظرفیت‌های ملی و بین‌المللی نسبت به اجرای وظایف شبکه در راستای فعالیت‌های تحقیقاتی و ماموریت‌گرا اقدام کنید.

امید است با برنامه ریزی‌های مدون علمی مبتنی بر تحقیقات پاسخگو و نیازمحور جامعه نسبت به حل مشکلات نظام سلامت در حوزه سلامت غذا و تغذیه اقدام کرده و در تحقق اهداف نقشه جامع علمی کشور اهتمام نمایید.

همچنین با استفاده از ظرفیت منابع بالقوه، توان تخصصی و کارشناسی کلیه ذینفعان از شبکه انتظار می‌رود:

• هم افزایی، هم اندیشی،  بهره‌برداری از تمام توانمندی‌ها و امکانات در زمینه تحقیقات در مراکز و موسسات تحقیقاتی مختلف برای حل مسایل کشور و ارایه گزارش مدون.
  • تدوین برنامه شبکه با توجه به ظرفیت‌های موجود تحقیقاتی در آن زمینه برای سال جاری و تعیین ماموریت هر مرکز و مؤسسه .
  • ارایه طرح‌های ملی فناورانه و اثرگذار برای پاسخگویی به مسایل نظام اجتماعی کشور
  • میزبانی برگزاری کارگاه‌ها و کنگره‌های بین‌المللی و منطقه‌ای با همکاری انجمن‌ها و سازمان‌های جهانی
  • مشارکت فعال در تدوین راهنماهای بالینی و دستورالعمل‌های ملی حوزه تخصصی

توفیق جنابعالی و همکاران محترم را از درگاه احدیت خواستارم .

دکتر یونس پناهی

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت