پوستر اولین سوگواره بینالمللی روایت اربعین ویژه دانشجویان جهان اسلام رونمایی شد/ دکتر زالی: پیادهروی اربعین نمادی از قدرت جهان تشیع است
آیین رونمایی از پوستر اولین سوگواره بینالمللی روایت اربعین ویژه دانشجویان جهان اسلام با حضور رییس دانشگاه، اعضای هیئت رییسه و دکتر مجید احمدی مدیر کل فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت صبح دوشنبه 14 شهریورماه در تالار شهیدبهشتی برگزار شد.
آیین رونمایی از پوستر اولین سوگواره بینالمللی روایت اربعین ویژه دانشجویان جهان اسلام با حضور رییس دانشگاه، اعضای هیئت رییسه و دکتر مجید احمدی مدیر کل فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت صبح دوشنبه 14 شهریورماه در تالار شهیدبهشتی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه در این مراسم، راهاندازی اولین سوگواره بینالمللی روایت اربعین ویژه دانشجویان جهان اسلام توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه را اقدامی نوآورانه و خلاقانه برشمرد .
دکتر زالی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری درخصوص مستندنگاری و ثبت دقیق وقایع، این برنامه را بخش مهمی از جهاد تبیین ذکر کردو ازتلاش نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در این خصوص تقدیر کرد.
رییس دانشگاه با اشاره به وجاهت بالای علمی و اجتماعی مراسم اربعین گفت: این مراسم در سالهای اخیر به یک مناسک اجتماعی بزرگ تبدیل شده است و زیباترین و بزرگترین مجمع انسانی سالیانه و تبلوری از صلابت و شکوه تولی به امام حسین(ع) است.
وی تعبیر مقام معظم رهبری مبنی بر این که جاذبه مغناطیس حسینی در روز اربعین شروع می شود را یکی از زیباترین تعابیر درخصوص پیاده روی اربعین عنوان کرد.
دکتر زالی در بخش دیگری از سخنان خود درخصوص اهمیت عدد 40 در فرهنگ دینی و سلوک عرفانی و جایگاه ویژه و قداست اربعین حسینی(ع) توضیحاتی بیان کرد.
به گفته وی امروزه پیاده روی اربعین به یک همبستگی جهانی تبدیل شده ونمادی از قدرت جهان تشیع است و فقط مختص شیعه نیست بلکه پیروان سایر ادیان و مذاهب نیز در این اجتماع عظیم انسانی حضور دارند اما متاسفانه همواره این رویداد عظیم جهانی از سوی رسانه های غربی مورد بی مهری قرار گرفته است.
رییس دانشگاه این مراسم معنوی را یک اختلاط عظیم انسانی همراه با رخداد حوادث و وقایع زیبا برشمرد که مملو از شفقت، مهربانی، تعاون، مهمان نوازی، فارغ از مرزهای نژادی و جغرافیایی است و همه مردم دراین مراسم در کسوت زائر امام حسین(ع) شرکت می کنند.
وی با تاکید بر اهمیت مستندنگاری و ثبت و ضبط این تصاویر و وقایع زیبا خاطرنشان کرد که اولین سوگواره بینالمللی روایت اربعین ویژه دانشجویان جهان اسلام در همین راستا راه اندازی شده است.
به گفته دکتر زالی تمام افراد چه آنان که در راهپیمایی اربعین شرکت کردند و چه جاماندگان این مراسم می توانند در سایت مذکور به ثبت آثار خود در قالب عکس، کلیپ، مستند کوتاه، خاطره صوتی، پادکست، خاطره، سفرنامه، شعر، گرافیک و تصویرسازی بپردازند.
حجت الاسلام والمسلمین خدیوی مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز در این مراسم ضمن تقدیر از حمایتهای رییس دانشگاه از برنامههای فرهنگی گفت: پیاده روی اربعین، پدیده ای بی نظیر در تاریخ بشری است که از عظمت، معنویت و ویژگیهای مردمی برای اعتلای کلمه توحید برخوردار است.
وی با اشاره به نقش امام سجاد(ع) و حضرت زینب(س) در روایتگری عاشورا یادآور شد که بسیاری از افراد در طول تاریخ جان خود را برای زنده نگهداشتن روایت اربعین از دست دادند.
مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه با اشاره به برگزاری پیاده روی اربعین حسینی در مسیری به طول 80 کلیومتر با حضور زایران کشورهای مختلف جهان گفت: میلیونها انسان عاشق اهل بیت(ع) در این مسیر زیباییها و خاطرات بی نظیری را خلق می کنند و به نمایش می گذارند.
وی با تاسف از سکوت رسانههای غربی درخصوص این پدیده عظیم جهان اسلام خاطرنشان کرد: پیاده روی اربعین یک رسانه بیهمتا و یک فریاد بلند در مقابل هیاهیوی شیاطین بر علیه بشریت است و پاسخگوی سوالات بسیاری در این راستا است.
مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه خدمت رسانی به زایران اربعین در موکب ها توسط خادمان عراقی و ایرانی و سایر کشورها را ستودنی برشمرد و به ارایه خدمات بهداشتی و درمانی توسط دانشگاهیان علوم پزشکی شهیدبهشتی در موکب نجف به زایران اشاره کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تقدیر از تلاش دانشگاهیان علوم پزشکی شهیبدبهشتی برای مشارکت در کارهای فرهنگی خاطرنشان کرد که اولین سوگواره بین المللی روایت اربعین به منظور ثبت وقایع و رویدادهای این پیاده روی عظیم راه اندازی شده است.
به گفته وی ثبت آثار در وبسایت این سوگواره بین المللی به زبانهای مختلف(عربی، انگلیسی، فارسی و ... ) امکان پذیر است و تمام افراد شرکت کننده در پیاده روی یا حتی جاماندگان اربعین می توانند آثار خود را در قالب عکس، کلیپ، مستند کوتاه، خاطره صوتی، پادکست، خاطره، سفرنامه، شعر، گرافیک و تصویرسازی ثبت و ضبط کنند.
حجت الاسلام والمسلمین خدیوی خاطرنشان کرد علاقهمندان تا 22 مهرماه فرصت دارند خاطرات و آثار خود را در وب سایت www.revayatarbaeen.com ثبت و ضبط کنند .
به گفته وی آثار ارسالی توسط داوران مورد بررسی قرار می گیرد و پس از داوری به آثار برگزیده جوایز نفیسی اهدا میشود.
انتهای پیام/
کدخبرنگار: 7700 س.ع