• تاریخ انتشار : 1403/01/06 - 10:11

291 مورد بازرسی در ایام تعطیل توسط بازرسان معاونت غذا و دارو دانشگاه

بازرسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از ابتدای طرح بازرسی ویژه نوروز 1403 تا چهارم فروردین ماه 291 مود بازرسی انجام دادند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به نقل از معاونت غذا و دارو بازرسی ها در حوزه نظارت بر داروخانه های خصوصی، بازدید از داروخانه های بیمارستانی، انبار دارویی بیمارستان‌ها، بازرسی از سطوح عرضه لوازم آرایشی و بهداشتی و فرآورده های خوراکی و عطاری ها بود که تخلف مورد توجهی ثبت نشد.

بیشترین تعداد بازرسی متعلق به بازرسی از داروخانه‌ها با 136 مورد بود که فعالیت داروخانه‌ها از نظر حضور مسئول فنی، معرفی قائم مقام به معاونت غذا و دارو و بررسی ثبت اقلام موجود در داروخانه در سامانه TTAC بررسی شد.

در جریان این بازرسی‌ها به چند مورد تذکر داده شد و تخلفی از قبیل گرانفروشی یا نگهداری و عرضه کالای قاچاق مشاهده نشد.

از 25 شکایت، 12 شکایت مربوط به عملکرد مغازه و رستوران‌ها بود که به مراجع مربوطه در معاونت بهداشت و 2 شکایت مربوط به فروشگاه‌های عرضه پروتئین بود که به اداره کل دامپزشکی ارجاع شد.

همچنین 11 شکایت مرتبط با حوزه غذا و دارو بررسی و به صورت شفاهی مشکل برطرف شد.

بازرسی های طرح ویژه نوروز تا هفدهم فروردین ماه ادامه خواهد داشت.

کد خبرنگار: 7702 ی.ق