اخبار

  • تاریخ انتشار : 1403/05/29 - 10:58
  • بازدید : 880
  • تعداد بازدید : 755
  • زمان مطالعه : 8 دقیقه

رتبه علمی 15 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه ارتقا یافت

رتبه علمی 15نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ارتقا یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در سیصد و سی و دومین جلسه هیئت ممیزه که با حضور دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه و سایر اعضا برگزار شد، در دانشکده پزشکی با ارتقا به استادی دکتر زهرا حیدر، دانشیاری دکتر مریم خشنود شریعتی، دکتر انسیه لطفعی، دکتر علی ناصح، دکتر فریبرز رشنو، دکتر مرتضی طباطبایی‌فر، دکتر داریوش ابطحی، دکتر معصومه رفیعی، دکتر مونا قاضی‌، دکتر پریسا سزاری، دکتر نوشین امجدی، دکتر محمدرضا نجات‌اللهی و دکتر نسیم راد و در دانشکده طب سنتی با ارتقا به دانشیاری دکتر غزاله حیدری‌راد و در دانشکده آموزش پزشکی و فناوری‌های یادگیری با ارتقا به دانشیاری دکتر زهره خوش گفتار موافقت شد.

 

گزیده‌ای از سوابق اساتید ارتقا یافته به شرح زیر است:

دکتر معصومه رئوفی مدرک پزشکی عمومی خود را از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دکترای تخصصی خود را از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دریافت کرده است.

وی از سال 1394 عضو هیئت علمی دانشگاه شد و در این نشست از رتبه استادیاری به دانشیاری ارتقا یافت.

دکتر رئوفی دارای بورد تخصصی رادیولوژی است و ریاست بخش رادیولوژی، معاونت آموزشی، عضویت در کمیته مرگ و میر و دبیری کمیته اخلاق بیمارستان امام حسین (ع) از جمله سوابق اجرایی وی است.

دکتر نوشین امجدی دارای مدرک پزشکی عمومی و تخصص زنان و زایمان از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و فلوشیپ پریناتولوژی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و همچنین بورد تخصصی زنان و زایمان است.

وی از سال 1386 عضو هیئت علمی دانشگاه است و در این نشست از رتبه استادیاری به دانشیاری ارتقا یافت.

دکتر امجدی عضویت در کمیته‌های بیمارستانی از جمله کمیته نظارت بر جراحی پیشگیری از بارداری، احیای نوزاد، ترویج زایمان طبیعی و مادران پرخطر، عضویت در شورای پزشکی دانشکده پزشکی، معاونت آموزشی بیمارستان امیرالمومنین و عضویت در کمیته‌های بیمارستانی و دانشگاهی زابل را در کارنامه خود دارد.

دکتر زهرا حیدر با مدرک پزشکی عمومی و تخصص زنان و زایمان از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و فلوشیپ نازایی از دانشگاه علوم پزشکی تهران، از سال 1389 عضو هیئت علمی دانشگاه است.

وی در این جلسه از رتبه دانشیاری به استادی ارتقا یافت.

وی در طول‌ سال‌های فعالیت علمی خود در راه اندازی بخش نازایی بیمارستان مهدیه و تربیت فلوشیپ نازایی نقش داشته و عضو هیئت تحریریه انجمن زنان و عضو کمیسیون‌های پزشکی قانونی نیز بوده است.

دکتر حیدر همچنین مسئولیت EDO بیمارستان مهدیه، منتورشیپی گروه زنان، عضویت در کمیته آزمون گروه زنان و مسئولیت گروه آسکی رشته زنان و زایمان را بر عهده داشته است.

دکتر مریم خشنود شریعتی  با مدرک دکترای فوق تخصصی نوزادان از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از سال 1373 عضو هیئت علمی دانشگاه است.

وی در این جلسه  از رتبه استادیاری به دانشیاری ارتقا یافت.

دکتر خشنود رتبه دوم کشوری بورد تخصصی کودکان و رتبه دوم بورد فوق تخصصی نوزادان را از آن خود کرده و در سال‌های 1391 و 1395 استادیار نمونه بیمارستان مهدیه شده است.

وی به مدت سه سال رییس بخش NICU بیمارستان مهدیه نیز بوده است.

دکتر داریوش ابطحی متخصص بیهوشی و مراقبت‌های ویژه از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، از سال 1388 عضو هیئت علمی دانشگاه بوده است.

وی در این جلسه از رتبه استادیاری به دانشیاری ارتقا یافت.

دکتر ابطحی 43 مقاله در Google Scholar منتشر کرده که از این تعداد 29 مقاله در سایت اسکوپوس ایندکس شده است.

وی با ضریب تاثیر 6، دارای 271 استناد در Google Scholar و 135 استناد در اسکوپوس است.

دکتر ابطحی مسئولیت اتاق عمل، تیم احیای قلبی و کتابخانه بیمارستان امام حسین (ع) را در کارنامه خود دارد.

دکتر مرتضی طباطبایی فر دارای مدرک پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی قزوین و تخصص پرتودرمانی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

وی از سال 1383 عضو هیئت علمی دانشگاه است و در این جلسه از رتبه استادیاری به دانشیاری ارتقا یافت.

دکتر طباطبایی فرد دارای رتبه نخست بورد تخصصی پرتودرمانی است و دبیری انجمن سرطان‌های زنان، مدیریت گروه رادیوتراپی آنکولوژی دانشگاه، ریاست بخش آنکولوژی بیمارستان امام حسین (ع) و عضویت گروه بورد تخصصی رادیوآنکولوژی را در کارنامه اجرایی خود دارد.

وی همچنین مشاور معاون درمان وزارت بهداشت نیز بوده است.

دکتر مونا قاضی دارای مدرک دکتری تخصصی (Ph.D) در رشته باکتری شناسی پزشکی، از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است و از سال 1392 به عنوان عضو هیئت علمی در گروه میکروب شناسی دانشکده پزشکی شهید بهشتی مشغول فعالیت است.

وی در این نشست از رتبه استادیاری به دانشیاری ارتقا یافت.

دکتر  قاضی دارای رتبه سوم کشوری امتحانات ورودی دکتری تخصصی (Ph.D) باکتری شناسی، در سال 1385 است، علاوه بر آن در سال 1389 به عنوان دانشجوی ممتاز دکترای تخصصی رشته باکتری شناسی دانشگاه معرفی شد.

وی از اعضای با سابقه کمیته‌ توانمندسازی اساتید، کمیته علمی انجمن میکروب شناسی است و به عنوان استاد راهنما و استاد مشاور، راهنمایی و مشاوره پایان‌نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی، پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و غیره را نیز برعهده دارد.

دکتر علی ناصح دارای مدرک پزشکی عمومی و تخصص کودکان از دانشگاه علوم پزشکی مشهد و فوق تخصص نوزادان از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

وی که از سال 1388 عضو هیئت علمی دانشگاه بوده است در این جلسه از رتبه استادیاری به دانشیاری ارتقا یافت.

دکتر ناصح با ترجمه کتاب کلوهرتی، منبع رشته نوزادان و عضویت و ریاست در کمیته‌های مختلف علمی در سه مرکز بیمارستانی در عرصه علمی فعالیت داشته است.

وی همچنین رییس بخش NICU بیمارستان طالقانی و بیمارستان شهدای تجریش بوده است و در حال حاضر ریاست بخش NICU بیمارستان مهدیه را بر عهده دارد.

دکتر ناصح عضو ثابت کمیسیون‌های پزشکی و همچنین سازمان نظام پزشکی است و در آموزش دستیاران و برگزاری کارگاه‌های متعدد فعال است.

دکتر انسیه لطفعلی دارای مدرک کارشناسی از دانشگاه علوم پزشکی شیراز، کارشناسی ارشد از دانشگاه علوم پزشکی ایران و دکترای تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی تهران در رشته قارچ شناسی، از سال 1394 عضو هیئت علمی دانشگاه است.

وی در این جلسه از رتبه استادیاری به دانشیاری ارتقا یافت.

دکتر لطفعلی رتبه دوم کارشناسی ارشد و رتبه سوم دکترای تخصصی است و سابقه عضویت در کمیته‌های علمی کنگره‌های داخلی، عضویت در بورد قارچ شناسی وزارت بهداشت، عضویت در انجمن قارچ شناسی و داوری مجلات داخلی و خارجی را  در کارنامه دارد.

دکتر زهره خوش گفتار دارای مدرک کارشناسی ارشد تکنولوژی آموزشی از دانشگاه خوارزمی و دکترای تخصصی آموزش پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از سال 1397 عضو هیئت علمی دانشگاه است.

وی در این نشست از رتبه استادیاری به دانشیاری ارتقا یافت.

دکتر خوش گفتار معاون آموزشی دانشکده آموزش پزشکی و مدیر گروه آموزش پزشکی دانشگاه است و مدیریت پژوهشی و آموزشی دانشکده را بر عهده داشته است.

دکتر نسیم راد دوره پزشکی عمومی را در دانشگاه علوم پزشکی قزوین، تخصصENT  (پزشکی گوش و حلق و بینی) و فلوشیپ رینولوژی را در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گذراند و از سال 1397 عضو هیئت علمی دانشگاه است.

وی در این جلسه از رتبه استادیاری به دانشیاری ارتقا یافت.

اجرای چندین طرح تحقیقاتی و همکاری با گروه جراحی اعصاب و چشم پزشکی دانشگاه در کارنامه علمی دکتر راد به چشم می‌خورد.

وی همچنین مسئول برگزاری آزمون‌های مختلف و عضو کمیته‌های بیمارستانی نیز بوده است.

دکتر فریبرز رشنو پزشک عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، متخصص جراحی عمومی و فلوشیپ لاپاراسکوپی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

وی از سال 1392 عضو هیئت علمی دانشگاه بوده است و در این جلسه از رتبه استادیاری به دانشیاری ارتقا یافت.

دکتر رشنو به عنوان عضو هیئت علمی جراحی بیمارستان لقمان حکیم، در زمینه‌های علمی و پژوهشی فعالیت می‌کند.

ریاست بیمارستان و بخش جراحی بیمارستان شهدای عشایر خرم آباد و معاونت پژوهشی بیمارستان لقمان حکیم در کارنامه اجرایی وی به چشم می‌خورد.

دکتر محمدرضا نجات اللهی دارای مدرک پزشکی عمومی، تخصص جراحی عمومی و فلوشیپ جراحی کبد، پانکراس، مجاری صفراویو پیوند اعضا از دانشگاه علوم پزشکی شیراز است.

وی از سال 1387 عضو هیئت علمی دانشگاه بوده است و در این جلسه از رتبه استادیاری به دانشیاری ارتقا یافت.

راه اندازی بخش پیوند کبد بیمارستان طالقانی و بیمارستان مسیح دانشوری در سوابق علمی دکتر نجات اللهی به چشم می خورد.

وی همچنین عضو کمیته‌های متعدد و عضو شورای علمی و مدیریت بیمارستان مسیح دانشوری نیز بوده است.

دکتر پریسا سزاری دارای مدرک پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و تخصص بیهوشی، درد و مراقبت‌های ویژه از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

وی که از سال 1395 عضو هیئت علمی دانشگاه بوده است، در این جلسه از رتبه استادیاری به دانشیاری ارتقا یافت.

دکتر سزاری رتبه نخست جشنواره آموزشی کشوری شهید مطهری در حیطه ارزشیابی در سال 1403 و رتبه برتر بورد بیهوشی در سال 1402 را از آن خود کرده است.

وی سابقه فعالیت به عنوان معاون آموزشی دانشکده پزشکی، مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی، معاون آموزشی و پژوهشی بخش بیهوشی بیمارستان لقمان حکیم را نیز دارد.

دکتر غزاله حیدری راد با دکترای پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و Ph.D طب سنتی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از سال 1394 عضو هیئت علمی دانشگاه است.

رتبه وی در این جلسه از استادیاری به دانشیاری ارتقا یافت.

دکتر حیدری راد در زمینه‌ آموزشی و تحقیقاتی با محوریت اثر گیاهان دارویی در کاهش عوارض سرطان فعالیت داشته و درمانگاه طب تلفیقی را برای کاهش عوارض درمان سرطان در بیمارستان شهدای تجریش راه اندازی کرده است.

وی رابط بین‌الملل، معاون آموزشی و پژهشی دانشکده طب سنتی و معاون پژوهشی مرکز تحقیقات طب سنتی و مفردات پزشکی نیز بوده است.

 

انتهای پیام/

کدخبرنگار: 7702ی.ق

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 145255
کلید واژه