اخبار مهم دیگر
تشکیل کنسرسیوم سه‌جانبه همکاری‌های علمی و فناورانه سلامت محور بین‌المللی
با انعقاد یک تفاهم‌نامه‌ صورت گرفت؛
تشکیل کنسرسیوم سه‌جانبه همکاری‌های علمی و فناورانه سلامت محور بین‌المللی
تفاهم‌نامه تشکیل کنسرسیوم سه‌جانبه همکاری‌های علمی و فناورانه سلامت محور و علوم شناختی در حوزه بین‌الملل به امضا رسید.
توصیه‌های بهداشتی را برای پیشگیری از تب کریمه کنگو جدی بگیرید
اخبار سلامت
در آستانه عید قربان
توصیه‌های بهداشتی را برای پیشگیری از تب کریمه کنگو جدی بگیرید
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در آستانه عید سعید قربان، بر ضرورت رعایت نکات بهداشتی هنگام ذبح دام برای پیشگیری از ابتلا به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو تاکید کرد.
ضرورت توانمندسازی روانی اجتماعی کادر پرستاری دانشگاه
ضرورت توانمندسازی روانی اجتماعی کادر پرستاری دانشگاه
مدیر پرستاری دانشگاه با تاکید بر ضرورت توانمندسازی روانی اجتماعی پرستاران، توجه به این مقوله را از اولویت‌های کاری معاونت درمان دانشگاه عنوان کرد.
بهره‌برداری از پایگاه سلامت شهری شمشک دربندسر
امروز شنبه 26 خردادماه با حضور دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، پایگاه سلامت شهری شمشک دربندسر به بهره‌برداری رسید.
پایگاه سلامت شهری شمشک دربندسر به بهره‌برداری رسید
با حضور رییس دانشگاه
پایگاه سلامت شهری شمشک دربندسر به بهره‌برداری رسید
امروز شنبه با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ساختمان جدید پایگاه سلامت شهری شمشک دربندسر به بهره‌برداری رسید.
اقدامات اورژانسی هنگام گرمازدگی
در این ویدیو با علائم و روش های درمان گرمازدگی به عنوان یکی از شایع‌ترین عارضه‌های فصول گرم سال آشنا می‌شوید.
بایدها و نبایدهای اهدای خون
خون مایع حیات‌بخشی است که جایگزینی ندارد و حیات برخی انسان ها به اقدام خداپسندانه و همدلانه افرادی بستگی دارد که این طلای سرخ را به دیگر هم‌نوعان خود اهدا می‌کنند.
ارتقای رتبه علمی هشت تن از اعضای هیئت علمی دانشگاه
ارتقای رتبه علمی هشت تن از اعضای هیئت علمی دانشگاه
رتبه علمی هشت نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ارتقا یافت.
ماموریت ملی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای توسعه همکاری‌های سلامت محور با تاجیکستان
دکتر زالی مطرح کرد؛
دکتر زالی با بیان اینکه وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را به نیابت از دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، مامور توسعه روابط سلامت محور، آموزشی و پزشکی با کشور تاجیکستان تعیین کرده است، شرایط را برای اجرای کامل توافقات در حوزه‌های مذکور مطلوب توصیف کرد.
نکات مهم ایمنی در راه اندازی و سرویس کولرهای آبی
اخبار سلامت
نکات مهم ایمنی در راه اندازی و سرویس کولرهای آبی
مدیر گروه سلامت کار معاونت بهداشت دانشگاه با تاکید بر ضرورت نصب یا سرویس کولرهای آبی توسط افراد متخصص گفت: عدم رعایت نکات ایمنی در هنگام نصب، سرویس، تعمیر و راه‌اندازی غیراصولی کولر‌های آبی موجب حوادثی نظیر برق گرفتگی می‌شود.
برگزاری آزمون غربالگری المپیاد علمی دانشگاه علوم پزشکی کشور
شانزدهمین دوره از آزمون غربالگری المپیاد علمی دانشگاه علوم پزشکی کشور پنجشنبه 24 خرداد در مرکز آزمون‌های الکترونیک دانشگاه برگزار شد.
برگزاری بیستمین فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
برگزاری بیستمین فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی
معاون اجرایی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از برگزاری بیستمین فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از 22 تا 29 خرداد ماه خبر داد.