• تاریخ انتشار : 1402/09/20 - 11:22

آموزش ارتباط موثر به اساتید مشاور دانشکده پیراپزشکی

کارگاه آموزشی مهارت برقراری ارتباط موثر ویژه اساتید مشاور در دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از دانشکده پیراپزشکی، در این کارگاه آموزشی فائزه سادات طاهری روانشناس مرکز مشاوره دانشگاه به ارایه نکات آموزشی درخصوص نحوه برقراری مهارت ارتباط موثر پرداخت.

این روانشناس به انواع ارتباط (کلامی و غیر کلامی) و ویژگی‌های آنها اشاره کرد و موانع موجود در برقراری رابطه موثر از جمله خطاهای شناختی و عدم برقراری ارتباط موثر غیرکلامی را تشریح کرد.

فائزه طاهری در ادامه این دوره آموزشی به بیان تکنیک‌های موثر در پیشبرد ارتباط خوب پرداخت که پرسشگری مناسب، بازخورد مناسب در انتهای ارتباط، گوش دادن فعال، خود بازنمایی و بیان مناسب جملات از جمله تکنیک‌های مذکور است.

وی در بخش دیگری از این کارگاه آموزشی به آموزش روش‌های مناسب برای گوش دادن فعال به مخاطبان پرداخت و یادآور شد که مهارت‌هایی نظیر توجه به فرد مقابل، خلاصه کردن، بازخورد دادن و سوال کردن نقش مهمی در فرایند گوش دادن فعالانه دارند.

براساس این گزارش در خاتمه کارگاه مذکور اساتید مشاور دانشکده به بیان چالشها و دغدغه های خود پرداختند و راهکارهای لازم توسط فائزه طاهری ارایه شد.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,اخبار مراکز و دانشکده ها

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.