اخبار

  • تاریخ انتشار : 1402/01/09 - 13:08
  • بازدید : 536
  • تعداد بازدید : 525
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
به انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور سپرده شد؛

اجرای طرح ملی استاندادسازی و معرفی غذاهای بومی ایرانی

اجرای طرح ملی و فاخر «استانداردسازی و ترویج غذاهای بومی ایران» از طریق دبیرکل کمیسیون یونسکو در ایران، به انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور سپرده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به نقل از انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، پیرو تفاهم نامه دانشگاه با یونسکو طرح ملی و فاخر «استانداردسازی و ترویج غذاهای بومی ایران» از طریق دبیرکل کمیسیون یونسکو در ایران، به انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور سپرده شد.

 

 

در نامه کمیسیون ملی یونسکو-ایران آمده است:

 

"با توجه به اهمیت موضوع برندسازی فرهنگی غذا، در گفتمان سازی و معرفی ایران و نیز ضرورت سیاستگذاری در جهت ترویج غذای ایرانی، امید است با اقدام فوری آن انستیتو در جهت اجرای طرح «استاندادسازی و ترویج غذاهای بومی ایران» با همکاری کمیسیون ملی یونسکو ایران اطلس جامع فاخر و شایسته‌ای از غذاهای ایرانی تهیه شود تا از طریق نشر آن به عنوان یکی از نقاط اتصال بین فرهنگ ها، فرهنگ غنی ایران در حوزه غذا به جهان معرفی شود."

 

 

 

 

انتهای پیام/

کد خبرنگار: ۷۷۰۲ی.ق

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 124778
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.