• تاریخ انتشار : 1402/09/04 - 11:47

از شاعر و نویسنده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تقدیر شد

رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس از دکتر ناصر پروانی به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی،   همزمان با هفته بسیج، سردار کارگر از دکتر ناصر پروانی شاعر و نویسنده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تقدیر کرد، تاکنون بیست و سه کتاب از ناصر پروانی به چاپ رسیده که کتاب های مردانی حوالی خورشید، نقاشی‌هایی بزرگ‌تر از قاب و گمنام در قله‌ها در حوزه ادبیات مقاومت از این نویسنده، مورد استقبال مخاطبان قرار گرفته است.

در بخشی از متن این تقدیرنامه آمده است:

"برادر ارجمند ناصر پروانی

نویسنده محترم عرصه دفاع مقدس

در گام دوم انقلاب و همزمان با چهل‌و سومین سالگرد حماسه دفاع مقدس بر خود فرض دانستیم تا ایثارگری، تلاش و مجاهدت‌های ارزشمند و ماندگار جنابعالی در عرصه‌ی نویسندگی و ادبیات پایداری دفاع مقدس و مقاومت تشکر و قدردانی نماییم.

امید است در سایه عنایات حضرت ولی‌عصر(عج) و رهبری داهیانه فرماندهی معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) و در راستای اعتلای نظام جمهوری اسلامی ایران و تحقق آرمان‌های والای حضرت امام خمینی(ره)و شهدای سرافراز انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و مقاومت موفق و پیروز باشید.

رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس

سرتیپ بسیجی دکتر بهمن کارگر"

کدخبرنگار:7701س.ق

نظر شما

• نظرات شما دیده و بررسی می شود.