اخبار

  • تاریخ انتشار : 1397/06/08 - 11:47
  • بازدید : 1927
  • تعداد بازدید : 58
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

افتتاحیه شصت و پنجمین دوره آزمون دانشنامه تخصصی و سی و دومین آزمون دانشنامه فوق تخصصی برگزار شد

دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی صبح امروز 8 شهریور ماه در آیین افتتاحیه شصت و پنجمین دوره آزمون دانشنامه تخصصی و سی و دومین آزمون دانشنامه فوق تخصصی که در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد با تاکید بر ضرورت و اهمیت تحول و نوآوری در حوزه آموزش پزشکی از ایجاد سازو کارهایی در زمینه تحول نظام آموزش دستیاری خبر داد.

دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی صبح امروز 8 شهریور ماه در آیین افتتاحیه شصت و پنجمین دوره آزمون دانشنامه تخصصی و سی و دومین آزمون دانشنامه فوق تخصصی که در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد با تاکید بر ضرورت و اهمیت تحول و نوآوری در حوزه آموزش پزشکی از ایجاد سازو کارهایی در زمینه تحول نظام آموزش دستیاری خبر داد.

وی با اشاره به نقش آفرینی جدی بوردها در راستای تحول آموزش دستیاری اظهار داشت: مقایسه و مرور تجربیات جهانی پذیرش دستیاری گواه این موضوع است که کشورتاکنون سیر مناسبی را طی نموده است ولی با این وجود همچنان نیازمند تغییرات و بازنگری  در این راستا هستیم.

دکتر لاریجانی ایجاد راهکار استراتيک در راستای بومی گزینی را بعنوان یکی دیگر از سیاستهای وزات بهداشت دانست.

وی در ادامه به ضرورت انجام مصاحبه درگروهها تاکید کرد و گفت: وزارت بهداشت به منظور توسعه کمی در آموزش نیروی متخصص و فوق تخصص گامهای استواری را تاکنون برداشته است و تلاش داریم مبتنی با نیازهای روز کشور در زمینه پذیرش، سنجش و ارزیابی تحولات و نوآوری در این راستا اقدامات موثری را لحاظ کنیم.

در ادامه می توانید فیلم دکتر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت را مشاهده کنید:

دکتر محمد آقاجانی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی نیز در این مراسم ضمن خوش آمدگویی به اساتید و اعضای آزمون بورد تخصصی و فوق تخصصی و همچنین  تبریک عید غدیر خم، میزبانی آزمونهای دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی را مایه افتخاردانشگاه دانست.

 وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این دوره از آزمونها ضمن فعالیت پنج کمیته  با حضور 80 نفر نیروی انسانی  در حوزه های IT، تدارکات، پشتیبانی، مراقبت و محافظت و همچنین روابط عمومی و اطلاع رسانی،  افتخار میزبانی 600 استاد را دارد.

وی ادامه داد: در این دوره سیستم های اطلاع رسانی، سخت افزاری، نرم افزاری و دسترسی به شبکه های اطلاعاتی ضمن حفظ کامل امنیت برقرار است.

رییس دانشگاه اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی  در شصتمین سال تاسیس خود مفتخر است در سالهای فعالیت خود ضمن تربیت  66 هزار دانش آموخته فارغ التحصیل که از مجموع این تعداد 15هزار نفر در رشته دکترای عمومی، 8 هزار متخصص و فوق تخصص و 1000 دکترای تخصصی  را تاکنون در کارنامه درخشان خود دارد.

وی ادامه داد: ردپای ارائه خدمات دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در سراسر کشور دیده می شود، متخصصان و فوق تخصصان این دانشگاه معادل یک سوم کل متخصصان وزارت بهداشت است که  همواره منشا اثر هستند.

دکتر آقاجانی در ادامه به 1000 و چهارصدعضو هیات علمی دانشگاه، 13 هزار دانشجو( که 40 درصد این تعداد در مقطع تخصص تحصیل می کنند) که در 250 رشته تحصیل می کنند اشاره کرد.

در ادامه می توانید ویدیوی صحبت های دکتر آقاجانی در سی و دومین آزمون دانشنامه فوق تخصصی مشاهده کنید:

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در خاتمه سخنان خود اظهار امیدواری کرد که دانشگاه همانند سالهای گذشته میزبان خوبی برای برگزاری این دوره از آزمونها باشد و این دوره مهم با کمترین نقص و  کاستی برگزار شود.

دکتر ایدنی قام مقام دبیرخانه شورای آموزش پزشکی تخصصی این دوره از آزمونها ضمن قدردانی از مشارکت و حضور اساتید، از امکان مشارکت فراگیر تمامی اساتید و اعضای هیات علمی، ضمن طراحی فرآیندی به منظور طراحی سوالات در این دوره از آزمونها خبر داد.

وی در ادامه با بیان این مطلب که در قالب 5 کمپین 14 هزار سوال تحت عنوان گنجینه سوالات طراحی شده است گفت: در این دوره از آزمون ارتقا، گنجینه سوالات در اختیار اعضای ممتحنه قرار گرفته و تمامی اعضا می توانند از این سوالات استفاده کنند.

دکتر ایدنی گفت : روند طراحی گنجینه  و بانک سوالات  در دوره های تتخصی آغاز شده است و امیدواریم در آینده در دوره فوق تخصص نیز انجام شود. در زمینه آزمونهای تخصصی اغلب سوالات وارد بانک سوالات شده است واین امکان برای تمامی  اساتید فراهم شده است.

قائم مقام دبیرخانه شورای آموزش پزشکی تخصصی  با بیان این مهم که این دوره از آزمونها با امنیت کامل برگزار خواهد شد خاطرنشان کرد: در این دوره در آزمونهای تخصصی 40 درصد از شرکت کنندگان را خانم و 60 درصد شرکت کنندگان را آقایان تشکیل می دهند.

در ادامه می توانید ویدیوی دکتر ایدنی قائم مقام دبیرخانه شورای آموزش پزشکی تخصصی را مشاهده کنید:

دکتر شایان مدیر آزمونهای دبیرخانه شورای تخصصی آموزش پزشکی با بیان این مطلب که هدف این دبیر خانه  تامین سلامت آزمون ضمن طراحی سوالات باکیفیت است گفت: برای اولین بار امکان برگزاری دانشنامه فوق تخصصی به روش کاملا کامپیوتری فراهم شده است و آزمونها مبتنی بر این سیستم انجام می شود.

وی با بیان این موضوع که یکی از حقوق اولیه داوطلبان آشنایی با نوآوریهای آزمون است خاطرنشان کرد: آموزش آشنایی با سیستم مذکور به تمایم متقاضیان ارائه شده است تا استرس ناشی  از آن به صفر برسد.

دکتر شایان در ادامه توضیحاتی در خصوص ضرورت توجه به آزمونها علمی و استفاده ا ز روشهای ارزیابی نوین ارائه داد و خاطرنشان کرد: تعیین MPLیا حد نصاب قبولی با سازو کارهای لارزم  فراهم شده است و این فرآیند کاملا علمی و تکنیکی انجام خواهد شد.

مدیر آزمونهای دبیرخانه شورای تخصصی آموزش پزشکی در ادامه روزآمدشدن، کاهش هزینه ها، بهره گیری ار نتایج ارزشیابی در فرآیند برگزاری آزمونها و تحقق بخشی  از اهداف بسته تحول نوآوری پزشکی را از مزایای اجرای مکانیزه شدن فرآیندها دانست.

وی در بخش دیگری از سخنان خود مهارتهای ارتباطی و بین فردی را یکی دیگر از رویکردهای این دوره از آزمونها ذکر کرد و توضیحات مبسوطی در رابطه با جدول مشخصات آزمون ارائه داد.   

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,اسلایدر خبری
  • کد خبر : 66483
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.