امکان حفظ باروری برای زنان مبتلا به سرطان در بیمارستان امام حسین(ع)+ ویدیو
فلوشیپ آنکولوژی زنان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از تشکیل کلینیک مشترک بررسی روشهای حفظ باروری و درمان سرطانهای زنان با حضور اساتید رشتههای مختلف در بیمارستان امام حسین(ع) خبر داد وگفت: این کلینیک با سابقه 10 ساله با حضور برجستهترین اساتید، کارآمدترین و موثرترین روشهای درمانی را به بیماران ارایه میدهد.
فلوشیپ آنکولوژی زنان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از تشکیل کلینیک مشترک بررسی روشهای حفظ باروری و درمان سرطانهای زنان با حضور اساتید رشتههای مختلف در بیمارستان امام حسین(ع) خبر داد وگفت: این کلینیک با سابقه 10 ساله با حضور برجستهترین اساتید، کارآمدترین و موثرترین روشهای درمانی را به بیماران ارایه میدهد.
دکتر مریمالسادات حسینی در گفتو گو با خبرنگار دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به اینکه بیمارستان امام حسین(ع) یکی از باسابقهترین بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه است اظهار کرد: این بیمارستان جنرال در شرق پایتخت، دارای بخشهای متعددی است که خدمات ویژهای در دستور کار دارد.
وی افزود: بخش زنان بیمارستان امام حسین(ع) از ابتدای تاسیس این بیمارستان احداث شده و در حال حاضر یکی از مطرحترین بخشهای این بیمارستان است.
آنکولوژیست زنان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با یادآوری اینکه بیمارستان امام حسین(ع) یکی از مهمترین مراکز فعال شناسایی و درمان انواع سرطانها در تهران و کشور است خاطرنشان کرد: بسیاری از مراجعان زنان جوانی هستند که گاهی درمانهایی که برای کنترل سرطان برای انجام تجویز میشود، باروری آنان را تحت تاثیرقرار میدهد بنابراین برای حفظ باروری مشاورههای نازایی در دستور کار است.
این عضو هیئت علمی دانشگاه با اشاره به اینکه بیمارستان امام حسین(ع) در زمینه تشخیص و درمان سرطانهای زنان اولین بخشی است که در کشور خدمت ارایه میدهد خاطرنشان کرد: تشخیص و درمان مبتلایان به سرطان، یکی از عمدهترین خدمات بیمارستان امام حسین(ع) است.
دکتر حسینی فعالیت بخشهای رادیوتراپی و آنکولوژی بیمارستان امام حسین(ع) را مطلوب ارزیابی کرد و توضیح داد: بزرگترین بخش رادیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در اختیار این بیمارستان و بخش تصویربرداری این بیمارستان نیز به آخرین تجهیزات روز دنیا مجهز شده است.
وی از آموزش فلوشیپ آنکولوژی زنان در بیمارستان امام حسین(ع) خبر داد و به ارایه خدمات متنوع درمانی در بیمارستان امام حسین(ع) اشاره کرد و گفت: تشخیص و درمان سرطانهای شایع در زنان یکی از مهمترین فعالیتهای این بیمارستان است.
آنکولوژیست زنان دانشگاه با اشاره به اینکه در آی سییو مجهز بیمارستان امام حسین(ع) پیچیدهترین درمانها برای بیماران انجام میشود ادامه داد: مبتلایان به بیماریهای مغز و اعصاب، کلیوی، فشار خون و افرادیکه بیماریهای زمینهای دارند دراین بیمارستان با تعرفه دولتی خدمت دریافت میکنند.
وی به فعالیت اساتید و دانشجویان دانشگاه در بخش آنکولوژی بیمارستان امام حسین(ع) اشاره کرد و توضیح داد: هشت استاد در این بخش فعالیت میکنند که از میان این هشت نفر، اساتید فلوشیپ آنکولوژی زنان، پریتونالوژی زنان درزمینه بارداری پرخطر، فلوشیپ نازایی و جراحان خدمات ویژهای ارایه میدهند.
دکتر حسینی در ادامه این گفتو گو به میزان عملهای زایمان طبیعی وسزارینی که در این مرکز انجام میشود اشاره کرد و افزود: از هزار زایمانی که در سال در بیمارستان امام حسین(ع) انجام میشود، 500 زایمان بهصورت طبیعی است.
وی با بیان اینکه هر روز هفته درمانگاه زنان و کلینیک ویژه در بیمارستان امام حسین(ع) دایر است عنوان کرد: معاینه، اعمال جراحی الکتیو، جراحیهای پیچیده، تشخیص و درمان سرطانها و بیماریهای مربوط به زنان در این مرکز با کمک اساتید متخصص شناسایی و تحت پوشش بیمه و با تعرفه دولتی درمان میشود.
کلینیکهای بیماریهای زنان، سرطانها، مامایی، نازایی و جنرال، آنکولوژی از جمله بخشهای تخصصی فعال در بیمارستان امام حسین(ع)است که این عضو هیئت علمی دانشگاه به آن اشاره کرد.
وی با بیان اینکه شیمی درمانی در اتاق عمل برای اولین بار در مرکزی دانشگاهی در بیمارستان امام حسین(ع) انجام میشود تاکید کرد: این روش برای بیماران خاص که به درمانهای رایج پاسخ نمیدهند نتایج مطلوبی بههمراه دارد.
همکاریهای بین بخشی با کلینیک سقطهای مکرر دانشگاه، حضور متخصص ژنتیک و غدد، تعامل گروه آنکولوژی با اورولوژی، برگزاری کارگاههای تخصصی برای زنان باردار، کلاسهای آمادگی برای زایمانهای طبیعی و بدون درد از دیگر فعالیتهای بیمارستان امام حسین(ع) است که دکتر حسینی به آن اشاره کرد.
دکتر حسینی در ادامه به تشکیل کلینیک مشترک سرطانهای زنان با حضور اساتید رشتههای مختلف اشاره کرد و گفت: این کلینیک با سابقه 10 ساله، یک روز در هفته با حضور متخصصان رادیوتراپی، رادیوتراپی آنکولوژی و پاتولوژی به صورت مشترک فعالیت میکنند در این جلسات بهترین و کارآمدترین درمانها به بیماران داده میشود.
وی با اشاره به اینکه ماهانه بیش از 100 نفر به کلینیک تخصصی مشاوره ناباروی مراجعه و به مراکز درمانی تابعه دانشگاه ارجاع داده میشوند اظهار کرد: این افراد به کلینک ناباروی بیمارستان مراجعه میکنند که درصدی از این افراد نیازمند خدمات پیشرفته هستند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی توضیح داد: بیمارستان امام حسین(ع) به عنوان بیمارستان جنرال تمام خدمات درمانی را انجام میدهد و بیمارانی که نیازمند جراحیهای مغز و اعصاب هستند نیز به این بیمارستان ارجاع داده میشوند.