• تاریخ انتشار : 1403/02/30 - 11:44

انتصاب دبیر و اعضای شورای عالی پیوند اعضای دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعضای شورای عالی پیوند اعضای دانشگاه را منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی طی حکمی دبیر و اعضای شورای عالی پیوند دانشگاه را منصوب کرد.

بر اساس این احکام دکتر محمدحسین سلطانی رییس، دکتر ناصر سیم فروش رییس بخش پیوند کلیه، دکتر علی طبیبی جراح پیوند و دکتر محسن نفر فوق تخصص نفرولوژی بیمارستان شهید دکتر لبافی‌نژاد، دکتر محمدرضا مشاری رییس، دکتر علی مرعشی رییس بخش پیوند، دکتر امیرحسین ربانی جراح پیوند کبد، دکتر امیر صادقی فوق تخصص گوارش و کبد، دکتر حسام الدین اقلیمی جراح پیوند کبد و دکتر محمدحسین قدیانی فوق تخصص نفرولوژی بیمارستان آیت‌الله طالقانی عضو شورای عالی پیوند اعضا دانشگاه شدند.

همچنین دکتر عاطفه عابدینی رییس بخش پیوند، دکتر ضرغام احمدی رییس بخش پیوند قلب، دکتر عزیزاله عباسی رییس بخش پیوند ریه و دکتر سیدمحمدرضا نجات الهی رییس بخش پیوند کلیه و کبد بیمارستان دکتر مسیح دانشوری و دکتر سعید علیپورپارسا رییس، دکتر مجید علی‌عسگری رییس بخش پیوند و دکتر امیرحسام علیرضایی فوق تخصص نفرولوژی بیمارستان شهید مدرس به عنوان سایر اعضای این شورا منصوب شدند.

دکتر پوژیا شجاعی رییس، دکتر محمدرضا رزاقی رییس بخش پیوند کلیه و دکتر الهه تازیکی فوق تخصص نفرولوژی بیمارستان شهدای تجریش و دکتر حسین صمدی نیا رییس، دکتر محمدحسین نوربالا رییس بخش پیوند کلیه و دکتر بهزاد عین اللهی فوق تخصص نفرولوژی بیمارستان بقیه الله الاعظم(عج) و دکتر مجتبی مخبر دزفولی رییس واحد فراهم آوری اعضای نسوج پیوندی دانشگاه نیز به عنوان دیگر اعضای این شورا منصوب شدند.

دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه نیز به عنوان دبیر و عضو شورای عالی پیوند اعضای دانشگاه منصوب شد.

متن این احکام به شرح زیر است:

"سلام علیکم

با عنایت به ضرورت تقویت و توسعه فراهم آوری اعضای پیوندی و ایجاد حداکثر عدالت در دسترسی به خدمات پیوند و نیز سیاستگذاری، برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری و هدایت صحیح این موضوع مهم و حیاتی، جنابعالی را که دارای تجارب و سوابق ارزنده علمی و اجرایی می‌باشید به عنوان عضو شورای عالی پیوند اعضای دانشگاه منصوب می‌نمایم تا در چارچوب ضوابط و مقررات و با همکاری و هماهنگی سایر اعضا در انجام این امر خطیر و خداپسندانه نهایت سعی و تلاش خود را به عمل آورید.

توفیق حضرتعالی را از درگاه خداوند  منان مسئلت می‌نمایم.

دکتر علیرضا زالی

رییس دانشگاه"