اخبار

  • تاریخ انتشار : 1396/04/04 - 14:05
  • بازدید : 991
  • تعداد بازدید : 107
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اولین جلسه آموزشی برنامه کاهش فرانشیز در سال جاری تشکیل شد

اولین جلسه آموزشی برنامه کاهش فرانشیز سال جاری باحضور دکتر ملاجعفری سرپرست مدیریت اقتصاد سلامت و آمار، روز دوشنبه 29 خردادماه در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

اولین جلسه آموزشی برنامه کاهش فرانشیز سال جاری باحضور دکتر ملاجعفری سرپرست مدیریت اقتصاد سلامت و آمار، روز دوشنبه 29 خردادماه در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
در این کلاس که ندرخانی کارشناس دفتر ارزیابی فناوری تدوین استاندارد و تعرفه سلامت وزارت بهداشت وکارشناسان کاهش فرانشیز و HIS بیمارستان های تابعه دانشگاه حضور داشتند؛ دکتر ملاجعفری با بیان مقدمه ای درخصوص برنامه کاهش فرانشیز و لزوم اجرای مفاد دستورالعمل های مربوط به این برنامه و ورود این اطلاعات در سامانه HSE ، صحت این اطلاعات را پیش زمینه تخصیص اعتبارات برنامه از سوی وزارت بهداشت خواند.
ندرخانی نیز در ادامه پیرامون اهمیت ورود اطلاعات مربوط به کاهش فرانشیز سرپایی و برنامه کاهش فرانشیز بستری مطالبی را بیان کرد؛ و به سوالات مسئولین بیمارستان ها در این خصوص پاسخ داد.
همچنین از آنجا که ورود اطلاعات صحیح و کامل در سامانه HSE پایه و اساس تخصیص اعتبارات برنامه (کاهش فرانشیز) می¬باشد، مصلی نژاد کارشناس اداره اقتصاد سلامت نیز درمورد اهم دستورالعمل های برنامه کاهش فرانشیز بستری، نحوه استفاده از سامانه HSE،  بارگذاری اطلاعات در سامانه و نکاتی درخصوص صحت سنجی اطلاعات وارد شده در این سامانه مطالبی را بیان کرد.
در خاتمه مقرر شد اطلاعات مربوط به برنامه کاهش فرانشیز بستری و سرپایی هر ماه توسط بیمارستان ها با صحت بالا تا پانزدهم ماه بعد در سامانه HSE ثبت شود و بر همخوانی اطلاعات با سامانه سجاد و سپاس نظارت کامل داشته باشند.
گفتنی است اطلاعات کاهش فرانشیز باید توسط کارشناس اداره اقتصاد درمان معاونت درمان از نظر صحت سنجی و همخوانی اطلاعات با سامانه های سجاد و سپاس کنترل شود. 
 
  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 48130
کلید واژه

نظر شما

  • نظرات شما دیده و بررسی می شود.